Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '08

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Altınmakas Avrupa Yakası'nı biçti...

Altınmakas Avrupa Yakası'nı biçti...
 

Avrupa Yakası


Uzunca bir süredir, zevkle izlediğimiz Avrupa Yakası adlı dizinin yeni sezonda, yeni yüzünü “Yakasından Düşenler” ve “Yakasına Yeni Yapışanlar” yüzünden, biraz yadırgamışken ve yeni yeni ısınmaya çalışırken, akşam Altın Makas'ı yediğine şahit olduk. Önce bir Uyarı ardından, bipler bipler bipler.

Avrupa Yakasından düşen karakterlerden olan Kubilay'ın her bölüm sonunda meydan okurcasına söylediği, “BİRİ BİZİ DURDURSUN CANIM” sloganına cevap böylece gelmiş oldu. Geçen sezonun zevkle seyrettiğimiz dizinin, yeni sezonun başında bazı oyuncularla yollarını ayırmasından sonra, tadı tuzu kaçtı. Özellikle eski oyuncu Ata Demirer katılmasıyla ve uzunca bir süreyi almasıyla birlikte, kendisini sevmeme rağmen, baymaya ve zorlanarak komedi yapmaya başladı, hatta dizinin lokomotifi haline gelen Burhan Altıntop bile eski performansını sergileyemez oldu. Yeni karakterlerden Dursun'u canlandıran Ömür Arpacı'nında performansını yükseltmesiyle birlikte, Tam Ata Demirer'e ve yeni ortama alışmaya çalışıyorken, akşam ki uyarı ve arkasından bipler, Altın Makas işlemeye başladı. Çok fazla oluncada, dizi zevkimizin tadı kaçtı.

Ayrıca, Plato filme yakın bir kişiden alınan bilgilere göre Sinan Çetin’in yeni sezonda Avrupa Yakası’ndan zarar ettiği de ortaya çıktı. “Bu durum Avrupa Yakası’nı bitirebilir” diyen bu kişi “Bu sene Avrupa Yakası’ndan Sinan Çetin hiç para kazanmıyor, hatta bazı bölümlerde zarar bile ediyor. Durup dururken büyük bir Ata Demirer transferi oldu. O dizide 13 başrol var. Sinan Çetin kendisinden çok diziden ekmek yiyen 200 kişiyi düşünüyor. Ama onun için de bıçak kemiğe dayandı. Olan Avrupa Yakası’na ve orada çalışan 200 kişiye olur” şeklinde konuştu.

Dileriz dizi devam eder, hem ondan geçimini sağlayan 200 kişi işsiz kalmaz, hem biz haftada bir kez televizyon karşısında gülme keyfini yaşayabiliriz.

 
Toplam blog
: 61
: 2135
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

İstanbulda yaşıyorum, bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum. Kitap okumayı, satranç oynamayı, ..