Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '16

 
Kategori
Güncel
 

Amerika FETÖ elebaşını teslim ederse, yerine kimi alacak?

Amerika FETÖ elebaşını teslim ederse, yerine kimi alacak?
 

internetten alınmıştır


Cumhurbaşkanı Erdoğan, hakim ve savcı adayları kura töreninde konuşurken, "PKK elebaşını bize teslim eden Amerika, onun yerine FETÖ elebaşını aldı", dedi.

Gerçekten de, o zamanın başbakanı olan Bülent Ecevit'in de açıkça itiraf ettiği gibi, Amerika'nın PKK elebaşını bize niye teslim ettğini anlayamamıştık.

Öyle ya... Tüm bölgeyi, terör yoluyla idare etmek isteyen Amerika, neden durduk yere Abdullah Öcalan'ı bize teslim etti. Düğün yoktu, bayram değildi.

Bir NATO müttefiki olarak, "dostluğunun" göstergesi olsun diye Öcalan'ı bize teslim etmeyeceğini adımız gibi biliyorduk. Zira, o zaman bile Amerika'nın bize hiç bir uluslararası davada dostluk yapmadığını görüyorduk.

Örneğin, Kıbrıs gibi hayatı meselemizde, garantörlükten doğan hakkımızı kullanarak oraya çıkartma yaptık diye, aynı Amerika anında ambargo uygulamıştı bize...Bu ambargo yıllarca sürdü.

O zaman bize, uç kuruşluk silahları, üstelik de paramızla vermeyen Amerika şimdi Türkiye'yi bölmek için uğraşan PKK/PYD ve DAEŞ gibi terör organizasyonlarına bedava silah dağıtıyor!!

İnsanın böyle bir "dost"u varken, düşmana ne hacet diyesi geliyor. Aynı Amerika, PKK elebaşını bize teslim ettikten sonra göreve çağırdığı FETÖ elebaşını hala besliyor ve bize teslim etmemek için bir dereden su getiriyor.

Dünyanın gözü önünde gerçekleşen darbe girişimini bile nerdeyse yok saymak istiyorlar. Böyle bir "dostluk" en alçak düşmandan bile gelmez, bu kesin!

Şimdi, yeniden Cumhurbaşkanımızın ifadesinden hareketle, başta sorduğum soruyu tekrar ediyorum: Eğer, Amerika FETÖ elebaşını bize teslim ederse, yerine kimi alacak??

Böyle biri yok demeyin. Amerika'da terörist tükenmez. Kim bilir kaç kripto eleman daha sinsi sinsi Amerika için yetişiyor, yetiştiriliyor. Bunlar, din maskeli de olur, marksist de olur; erkek de olur, kadın da olur.

Ama mutlaka vardır. Eğer, FETÖ elebaşı gelirse, gizli açık mutlaka bir başkası Amerikanın o "müşfik kolları" arasını alınacaktır!

Yok, eğer hazırda biri yoksa, o zaman da öyle biri hazır oluncaya kadar FETÖ elebaşı Amerika'da kalacaktır.

Yani, yerine koyacak biri yoksa Amerika FETÖ elebaşını verip de mekanı boş bırakır mı!!

Bence bırakmaz!

Bu yüzden asırlarca süren Haçlı saldırıları hiç bitmemiştir, bitmeyecek, diyorum. Biz, Müslümanlar olarak daima bu saldırılara karşı güçlü olmak durumundayız.

Bu savaş hiç bitmeyecek!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..