Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '14

 
Kategori
Teknolojinin Geleceği
 

Android Silver geliyor !

Android Silver geliyor !
 

Android Silver


Google'nin en çok sevilen ve kullanılan işletim sistelerinden biri olan Android için can sıkıcı olan sorunları çözmek adına özel sürümü olan Android Silver'i yayınlamaya hazırlanıyor.

Dünya'nın bilişim devi olan Google, mobil işletim sürümü olan android'i çıkardıkları zaman bu kadar yayılacağı ve tutulacağı bu kadar tahmin edilmiyordu. Ama beklenenin tersi oldu ve Android şuan en çok tutulan mobil işletim sistemi olarak oldukça tutulan bir yazılım oldu. 

Fakat Android'in bu kadar çok tutulması bazı problemleri de beraberinde getirdi. Bu sorunlar yüzünden android kullanıcıları bir çok şikayetlerde bulundular. Bunun için bir çalışma gerçekleştiren Google bu konuda oldukça kapsamlı bir çalışma yaparak Android Silver'i geliştirdi.

Peki Android Silver Nedir ?

Android Silver'in yayınlanması ile birlikte Google Android'in en çok eleştirilen tarafı olan dağınıklığa ve cihazların güncellemeleri geç alması konularına odaklandı. Bu konuya odaklanan Google bu tarz sıkıntıları ortadan kaldırmayı hedefliyor. Şuan için halen deneme sürümünde olan Android Silver ilk olarak belirli sürümlerde yayınlandıktan sonra tüm sürümlerde yayınlanması hedefleniyor.

Umarım bu şekilde oluşan problemler son bulmuş olur.

 
Toplam blog
: 11
: 1289
Kayıt tarihi
: 04.04.14
 
 

2006 yılında web sitesi tasarımları ile adım atmış olduğum WebMaster'lık hayatımda ilk olarak 4 y..