Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '06

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Anlar

Anlar
 

Yaşanmış anlar, yaşanacak günler ve hatıra olmaya aday binlerce anı. Hepsinin kendine göre bir tılsımı, gizemi vardır. Bu an ve anlarda benliğimizi bulur ve adına hayat dediğimiz, kimine göre uzun kimine göre de kısa zaman diliminde yaşamımıza tat ve lezzet katmak için seferber oluruz. Her anın ve her anının kendine göre bir duruşu, kendine göre bir anlamı vardır. Ve irili ufaklı kelimelerimiz, damla damla gözyaşımız, kabına sığmayan coşkumuz bu an ve anlara karışmak, onlarında kimyasında hayat bulmak için didinip durur.

Yaşamın kaynağı, hayata ışık tutan güneş tanrıçası ya da abı hayatı hep arayıp dururuz ömür denilen kısır döngü içerisinde. Tek derdimiz anları mat renginden kurtarıp, onlara yaşam renklerini aşılamak, hayatın coşkusundan nasiplenmelerini sağlamak ve her şeyden önemlisi şelaleler gibi onları akışa bırakmak isteriz.

Hepimizin hayallerinde anlarla ilgili bu veya bunlara yakın izler vardır. Kimimiz bu izleri hayata geçiririz kimimiz de hayata geçirmeye çalışırız. Ve yaşamımız boyunca anların bıraktıkları etkileri hep yanımızda taşırız, iyi ya da kötü olarak. Belki de vicdanımızın son durakta ki huzuru, bu sonuca bağlıdır.

 
Toplam blog
: 4
: 1405
Kayıt tarihi
: 24.07.06
 
 

İstanbul Ünv. İletişim Fak. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunuyum. Halkla İlişkiler Ajansında..