Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Muammer DENİZ 1963 Yerkesik doğumlu, çocukluğunu Yerkesik'te yaşayıp lise yıllarında Muğla'yı tanıdı. Fotoğrafı sevdi, Öğretmeni Yalçın Kanat' an ilk fotoğraf derslerini aldı. Sonra çeşitli fotoğrafçılarda çıraklık yaptı. Stüdyo Başak (Ergun Kıvırçık) ve Foto ışık (M.Ali Akkaynak) 'ta karanlık oda ve fotoğraf bilgilerinin ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Söğüt'te bir balıkçı restoran

İleride enson köy olan Taşlıca yolu yüksekten geçer ve Cumhuriyet mahallesini kuşbakışı görür. Buradan güneşin batışıyla denizin Simi adasıyla oluşturduğu grup vakti ve yıldızların karanlıkla ışıldamalarını yine Siminin ışıkları seyre değer. Bu güzellik içinde geçen her dakika bir ömre bedel. Bu doğanın hep böyle kalması dileklerimle nice güzelliklere. Saygılar.

10 Aralık 2009 08:19
Mehmet Karabulut'un gelen kitaplarının içinden çıkan belgeler üzerine söyleşi

1980 yılında bir gece izmirde Sayın Şerif Ali Öztürk'ün evinde misafir kalmıştım. 17 yaşındaydım. Ondan sonrada bir veya iki defa görüşmüşlüğümüz olmuştu. Uzun zamandır görüşmedik. Çok babacan yaşamı seven çevresini de sevdiren biri olarak tanıdım. Evinde sanki her zaman uğradığım bir yermiş gibi oldum. Ölümünü yazınızdan öğrenmiş bulunuyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

23 Kasım 2009 10:31
Muğlalı Şairler'den Mehmet Karabulut

Hocam konferans tarihinde görevim gereği Bozburun'da bulunduğumdan görüşemediğimiz için üzgünüm. Muammer Deniz

14 Ekim 2009 11:06
 
Toplam blog
: 12
: 725
Kayıt tarihi
: 09.01.09