Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '11

 
Kategori
Anneler Günü
 

Anneler Günü için 7 Mayıs'ta İstanbul-Göztepe Parkında buluşalım

Anneler Günü için 7 Mayıs'ta  İstanbul-Göztepe Parkında buluşalım
 

Önümüz Anneler Günü, 8 Mayıs. 

Anne olduk her birimiz, ya da olmaya hazırlanıyoruz. 

Senelerce annelerimiz için bugünlerin önemini bilerek geçen yıllardan sonra, 1, 5 yıllık taze bir anne olarak şimdi diyorum ki : “Vay bee ! Acayip bir hismiş!” 

Gönüllülerimizden Bursa temsilcilerimiz bu amaçla çok ses getiren ve dikkat çeken bir etkinliği 30 Nisan 2011'de Bursa-Korupark AVM’de harika bir sinerjiyle tamamladılar. İstanbul’dan giden gönüllülerimiz ve bebekleri de destek verdiler ve sonuçta ortaya anne-bebek bağını en güzel şekilde anlatan bir görüntü, bir başka etkinlik daha çıktı. Ekip üyelerimize, bize destek veren sponsor firmalara, AVM’ye ve desteklerini esirgemeyen Bursa’lı ailelere bir teşekkür de bendeniz etmek isterim. Fotoğraflarıyla Emzirme Reformu Bursa Gönüllüleri etkinliği burada. 

İstanbul gönüllüleri olarak da; Anneler gününden 1 gün önce, 7 Mayıs 2011'de Emziren Anneler de bir araya gelerek amacımıza, birliğimize dikkat çekmek, toplanmak, tanışmak, Anneler Günümüzü birlikte kutlamak istedik. Facebook üzerinden, Emzirme Reformu Sayfası üzerinden, Emziren Anneler Google Groups üzerinden etkinlik planladığımızı duyurmaya başladık. Detayları takip etmek isteyenler Emzirme Reformu FB sayfasından da görebilirler. 

Bağdat Caddesi üzerinde, Erenköy Lacoste mevkiinde saat 14.00 ’te toplanıp, Göztepe Parkı’na bebeklerimiz, babalarımız, pusetlerimiz, slinglerimiz ve balonlarımızla yürüyüşe geçeceğiz. Saat 15.00'te Göztepe Parkı;’nda bizleri bekleyen, bizlere katılmak isteyen annelerimizle buluşup temiz havanın ve birlikteliğimizin keyfine varacağız. 

Slingo Mom, Yeni Oyuncaklar, Aisha Aromaterapi, FunnaBaby, Mycey, Avent, Lei Leo, Greengoods, Anne-Bebek dergisi gibi firmaların desteği ile birbirinden güzel ve kullanışlı hediyelerimizin ve tabi ki kitabım Sihirli 40 Hafta'nın olduğu bir çekilişimiz, neden bir arada olduğumuza dair bir basın bildirimiz, aramıza katılmak isteyen gönüllüleri kaydedebileceğimiz bir iletişim masamız, son olarak da amacımıza dikkat çekmek için bir başka toplu emzirme etkinliğimiz olacak. Emzirme döneminin sonuna gelmiş anneler de orda olsunlar, amaç tanışmak, vereceğiniz destekle güç bulmak. 

Bizleri nasıl tanıyacağınızı düşünüyorsanız minik bir ipucu: Yakalarımızda Emziren Anneler rozetlerimiz olacak, ellerimizde de Emzirme Reformu Gerekli balonlarımız. 

Sağlıklı nesiller için, sağlıklı bir toplum için “İlk 6 ay sadece anne sütü için, 6 ay ücretli izin!” diye talebimizi yineleyeceğiz. 

Siz de destekleyin, siz de gelin. Tanışalım, kaynaşalım, birbirimizden güç alalım. 

Talebimizin toplumsal olduğunu bir kere daha dile getirelim. 

Hepinizi bekliyoruz! 

Sena Dinlenç Baran & Devrim Atılkan
Emzirme Reformu Gönüllüleri 

 

 

 

 
Toplam blog
: 119
: 1401
Kayıt tarihi
: 11.02.09
 
 

Ben kimim? Tüm sıfatlarımın dışında doğduğum günden beri bu sorunun cevabını bulmak için sürekli ..