Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '09

 
Kategori
Mizah
 

Antidepresan T.A.Ş. Finans Müdürü TEKBAŞINA

Antidepresan T.A.Ş. Finans Müdürü TEKBAŞINA
 

Konuğum Antidepresan T.A.Ş. Finans Müdürü Sayın TEKBAŞINA... Yazılarını ilgiyle okuduğum, duyarlı mütevazi antidepresan bir dost.

TEKBAŞINA kimdir?

Aranızda varolmaya çalışan ete kemiğe bürünmüş bir fani...Her ne kadar hüzünü çağrıştırsa da TEKBAŞINA bir bayrak gibi azmi ve zaferi anımsatsın istiyorum okuyan insanlara. [Not : yanıtımın ikinci kısmı sevgili güzaltı'nın bugün yorumuma yapmış olduğu yanıttan aşırılmıştır :-)) Affola ...!]

Akşam yemeklerini abartmak; borsanın düşüşüne, dolar ve avronun tavan yapmasına yol açar mı?

Hiç sormayın, bu konu çok ama çok önemli... kendimden biliyorum. Bu nedenle mönüsünde alabalık olan kalabalık sofralardan ısrarla kaçınıyorum. Önerime kulak asmayanlar istemeyerek bile olsa parti kapatma sürecine etki yapabilirler. Bknz :

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=99136

Tarlaya tuz ekip akrebi günaha kim soktu? Akrebin akıbeti ne oldu?

Ah bu Evrek'liler çok nüktedan insanlar çoook ! Ancak günahları da yok. Bütün kabahat tuza aşırı zam yapan dönemin iktidarındadır. Yoksa Evrek’li kardeşlerimin tarlaya tuz ekmeleri gibi niyetleri asla olamaz. Sorunuzun yanıtına gelince akrebi günaha sokan Evrek'li kardeşimizdir. Akrebi günaha sokarsan o da gelir seni sokar. Akibet ? derseniz akrep ve Evrek'li artık yok ! Maç 1-1 berabere sona ermiştir.

3 çay birisi açık... Abi, hangisi açık?

Çok zor bir soru ve yanıtını hâlâ düşünmekteyim. Aslında çalışıp ta yakınındaki ocaktan çay içen herkese soruyorum ; Çaycınızı arayıp üç çay birisi açık diye sipariş verdiniz. ve "Abi hangisi açık" diye bitirim çaycınızdan bir soru aldınız. Ne yapardınız?

Örnek Paşa günlükleri kabul ediyor mu?

Susma hakkımı kullanıyorum ve onikinci dalgaya dahil edilmek istemiyorum. Ekskyüzmi yani....:-))

O gözler ondaysa gelir mi?

Çakır gözlü kaynana Aca'nın köylük yerde eviçi şiddetine maruz kalan küçük gelin Zalha'ya göre Aca ölmemiştir, gelecektir ve şiddetine kaldığı yerden devam edecektir. Bu nedenle gök gözlü Aca'nın uzağa veya derine gömülmesinde bir fayda olmayacaktır. Zalha'nın olası kurtuluşu bir erkek evlat doğurmasına bağlı olabilir. Hararetle öneririm :-))

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=135362

Bilgisayarı maussuz kullanmak farelere savaş açmak mıdır?

Aynen öyle. Maus kullanmadan bilgisayar ve laptop kullanmak fare neslini unutturmak isteyenlerin sinsice bir oyunudur. Lütfen bu oyuna alet olmayalım ısrarla maus kullanalım. Bu konu ile ilgili bir öneri ; "Maillerinizi okurken elinizi mausun üstünde asla unutmayın. Tehlikeli olabilir ...!

İstanbul’a bir tepeden bakmak mı, Boğaziçi Köprüsü’nden bakmak mı?

"Tüfenk icat oldu mertlik bozuldu.!" örneği köprü yapıldığından beri artık İstanbul'lunun tepelerde bir işi olamaz en panoramik görüntü köprü üzerindedir. Gene ısrarla önereceğim ama köprü yaya trafiğine kapalı olduğundan Kıtalararası Avrasya Maratonu bu etkinlik için tek gündür. Meraklısına duyurulur...

Antidepresan T.A.Ş. sence nasıl bir oluşum?

Önce bilanço, gelir tablosu gibi malî verilerini incelemem gerekecek ancak bu krizde hâlâ konkordato ilan etmediğine göre çok baba bir firma olsa gerek.

Mendilsiz halaybaşı olur mu?

Aslında bu soruyu sevgili Pirmete'ye sormak gerecek ama dilim döndüğünce yanıtlayayım "Mendilsiz halaybaşı olur "şöyle ki ; yüksek promil alkol alan halaybaşı üçbin feed yüksekliğe ulaştığında bırakın mendili kendine bile sahip olamayacaktır. Bu durumda görev Poçik'e düşmektedir...

Şehirli çocuk Ganival’den buz gibi su içti mi?

Geldik can alıcı soruya. Sevgili yazarım "şeherli çocuk " yirmiiki yıldır o suya hasret kaldı. Belki günün birinde o çeşmenin buz gibi suyunu içmek için yola çıkacak ama köyüne ulaştığında Ganival'ı yerinde bulabilir mi ? Bilemem...

Rüzgarın şımarık oğlu kimdir?

Bu Jamaika'lılar nasıl bir ırk çözebilmiş değilim. Usain Bolt bunlardan biri ve son rekorunda rüzgarla bile alay etti. Genetik bilimcilerin bu konuya el atmaları gerek diye düşünüyorum.

Son olarak ne söylemek istersin?

Sevgili yazarım şaka bir yana yapmış olduğun bu çalışma tam bir gönül işi . Özveri ve sevda gerektiriyor. Bu özellikler ise sende fazlası ile var. MB denilen mahallede kendi doğrularının yolunda emin adımlarla yürüyorsun ve en önemlisi kendinle barışık bir haldesin. Sana ve bu özelliklerine gıpta ediyor sayfanda beni ağırladığın için teşekkür ediyorum. Senin nezdinde tüm gönül dostlarına selam olsun.

Kevni KUŞCU

:) Antidepresan T.A.Ş. Finans Müdürüm Sayın TEKBAŞINA, hakkımdaki zarif düşüncelerin için teşekkür ediyorum. Yaptığım bu söyleşileri severek yaptığım ve çok keyif aldığım bir gerçek. Böylece sizleri daha iyi tanımış oluyorum.

Ne iyi ettin de geldin... Sefalar getirdin...

http://blog.milliyet.com.tr/Blogger.aspx?UyeNo=1037465

http://www.esmakahraman.com/antidepresan-t-a-s-finans-muduru-kevni-kuscu/

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..