Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Aragones! Guiza'nı al ve ilk uçakla evine dön!

Aragones! Guiza'nı al ve ilk uçakla evine dön!
 

www.milliyet.com.tr


Maç İstanbul’da. Seyirci avantajı sende. Son iki haftada Şükrü Saraçoğlu’nda 4 puan kaybetmişsin. Rakip ise geçen hafta rakibinden 6 gol yemiş. Ligin ilk yarısında rakip 9 kişi kaldıktan sonra zar zor 2 golle yenebilmişsin. Takımda disiplin yok. İlk yarıda Belediye’nin sahasında bir faul oluyor. Volkan kalesinden olay yerine gelip, sarı kart görüp kalesine geri dönüyor.

Galatasaray’dan sonra gittiği her takımda büyük paralar alan ancak gittiği takımlara hiç bir şey vermeyen Emre Belezoğlu sahada sadece dolaşıyor.

İlk yarı rüzgara karşı oynuyorsun. Ancak ikinci yarı rüzgar yanında olmasına rağmen rakip bir devre 10 kişi oynuyor. Yediğin gol her ne kadar ofsayt olmasına rağmen, bunun hiçbir mazereti olamaz. Sen Fenerbahçe’sin. 2 yersen 3 atmalısın.

Şampiyonluktaki rakiplerin Galatasaray ve Beşiktaş’ın 2 şer puan kaybettiği haftada sen 3 puan kaybediyorsun.

Bundan sonra şampiyonluk yarışı Sivasspor’la Trabzonspor arasında geçecek gibi görünüyor. Önümüzdeki hafta Hacettepe maçı var. Guiza sarı kart cezalısı. Mecburen Semih oynayacak. Gökhan Gönül de son saniyede kırmızı kart gördüğünden takımda yok. Hacettepe lig sonuncusu. Ancak ligin ilk yarısında yenildiğin takımlardan biri.

Bundan sonra söylenecek tek söz var. Aragones, seni ülkenden isteyen takımlar varmış. Hiç zaman kaybetmeden al Guiza’nı ve ilk uçakla evine dön!

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..