Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Aragones Aziz Yıldırım el ele, Fener kümeye!

Aragones Aziz Yıldırım el ele, Fener kümeye!
 

Evet, Aragones-Aziz Yıldırım El ele, Fener Kümeye…

Bu sloganı çok sevdim.

Bir tarafta 10 yıldan beri kulübü babasının çiftliği gibi yöneten ve astığı astık kestiği kestik bir kulüp başkanı. Kendisine gösterilen en ufak bir muhalefeti hazmedemeyen, her şeyin en iyisini ben bilirim! Benim söylediğimi yapmayan, ister yönetici, ister teknik adam, isterse sporcu olsun, tasını tarafını toplayıp gitmesi gerekir. Ben Türkiye’de bir numaralı yöneticiyim(!) havalarında.

Tabi böylesi bir başkanın getirdiği teknik adamın farklı olmasını düşünmek, abesle iştigal olur. Evet, Luıs Aragones’ten bahsediyorum. Sevgisizlik ve bildiğini okumak, Fenerbahçe kulübünü ve sporcularını bitirmiş.

Bana göre Fenerbahçeli futbolcular Aragones’i görünce, öcü görmüş gibi oluyorlar. Futbolculara hak vermemek elde değil. Aragones ve yardımcıları hep İspanyol. Takımda bir tane Türk yardımcı yok! Takımda o kadar Türk oyuncu var. Onlara ağabeylik yapacak, onların sorununu teknik direktör ile paylaşacak, bir Türk Teknik adama acilen ihtiyaç var.

Evet, gelelim bu gün oynanan İstanbul Büyükşehir Belediye Spor maçına, Maçın özeti kısaca şu:

İBBS+Aragones-Fenerbahçe=2-0…

Maçta İBBS’un 50 dakika 10 kişi oynaması, havanın rüzgârlı olması vs. hepsi fasa fiso! Fenerbahçeli futbolcular Aragones’i kafalarında bitirmişler! Ve Aragones’in gitmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

Geçen hafta Eskişehir Spordan 6 gol yiyen İBBS, Fenerbahçe’yi iki sıfır yenebiliyor. Böyle spor olmaz! Eğer Fenerbahçe takımı, 10 kişi kalmış ve ligin en altında can çekiştiren İBBS’u yenemiyorsanız, siz hemen bu işi bırakın. Eğer Aragones’i bıraktırmak istiyorsanız, milyonlarca Fenerbahçe taraftarına yazık değil mi?

Maçtan bir görüntü! Dakika 80 Fenerbahçe ikinci golü yiyor ve oyundan, 58 dakikada ikisi birlikte alınan Alex ve Guiza, yedek kulübesinden tası tarağı toplayarak, soyunma odasına gidiyorlar. O zaman, o saate kadar niye beklediniz? Oyunda yanlış değişiklik yapıldığını düşünüyorsanız, niye bunu Aragones ile konuşmuyorsunuz?

İşin garibi ne biliyor musunuz? İBBS dört oyuncusu Fenerbahçe altyapısından yetişme. İlk golü atan İskender, onu pası veren Erman, kaptan Efe ve sonradan oyuna giren Kerim, hepsi Fenerbahçeli…

Evet, netice olarak Fenerbahçe’nin iki tane Penaltısı verilmeyip, iki tane ofsayt toptan yediği gollerle yenildi ve ligin aşağılarına doğru hızla yal almaya başladı.

Birkaç kelimede Aragones’in arkasında duran yöneticilere söylemek gerekirse; kenara çekilin! Altında kalacaksınız! Arafones’in enkazı, sizi de bataklığa sürükleyip, yönetici çöplüğüne doğru sürükleyecek!

Son söz Aragonese. Aragones çek git…

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..