Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mart '13

 
Kategori
Magazin
 

Arda Kural'ın sürprizi

Arda Kural'ın sürprizi
 

Evet, döndü!

Döndü mü? Döndü! Aslında büyük bir sevinç yaşatan bir dönüş bu! Yeniden sevenlerine ‘’cee!’’ diyen bir dönüş. Sevenlerini, hayranlarını ve tüm Türkiye’yi üzen bir haber ile Arda Kural gündeme gelmişti. Tedavi görmek için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırılmıştı.

20 gün tedavi gördükten sonra evine dönen Arda Kural, bu sefer de sevenlerini ‘’Arda Kural İntihara Teşebbüs Etti’’ haberi ile daha da üzdü ve meraklandırdı. Ben seviyorum bu delikanlıyı! Yıllar geçse de o masum yüzü ile benim için hep delikanlı olarak kalacak.

Oyun gücünü beğendiğim ‘’Genç Nesil’’ oyuncuların arasında oyuncu. Rahatsızlığı yüzünden ekranlardan, yeni projelerden elini eteğini çekti. Hatta bir daha da projelerde yer almayacağını açıklayarak bizi en derinden vurdu.

Haliyle artık ailesine vakit ayırmak istediğini açıklaması da doğal! Bu kadar hüzünlü bir yaşamın içinde endişeleri ile yaşamaktan ruhunda çatlaklar oluşmuş, Arda’yı hastalandırmıştı. O’nu bir daha bir projenin içerisinde görememek bizleri ne kadar üzse de karara saygı duyup, sus-pus olup bir köşeye çekilmekten başka yapabileceğimiz bir şey yoktu.

Ama, Arda beni yanıltmadı! Döndü! Tekrardan bizim gözlerimizin önüne çıktı! Hem de ne çıkmak! Bir başka türlü görünü verdi sevenlerine. Bir süre önce yaşadığı sıkıntılı süreç sonucunda oyunculuğu bıraktığını söyleyen Arda Kural, sevenlerine güzel bir sürpriz yaptı. Bir klipte ekranlarda dönmeye hazır!

Yırtık Uçurtma isimli grubun"Hala Yalnız Sen" adlı şarkısında rol alan Arda Kural, ekranda olmama kararını bu kliple bozdu. Yırtık Uçurtma grubunun ‘’Hala Yalnız Sen’’ isimli şarkısının klibinde rol alan yakışıklı oyuncunun, yeni projelerde yer alıp almayacağıysa merak konusu oldu. Evet, oyunculuğunu sergilemedi, Arda’cık klipte konu mankeniydi. Olsun, O’nun canı sağ olsun! Bu da bir başarı! Artık yavaş yavaş kendini ulu-orta edecek demektir.Cesaretini toplayacaktır. Arda, çarçabuk iyileş, sana söz vermiştim ‘’Arda’nın Muhteşem Dönüşü’’ adı altında bir yazı yazacağıma, haydi ortaya çık ve bizi gene sobele! Ben bu yazı için sabırsızlanıyorum, ya sen? Sobele bizi Arda!

Bu projede Arda’ya yer vermeyi akıl eden, klip çekimine Arda’yı ikna eden, kameranın önüne geçirip projeyi gerçekleştiren bütün akıl, fikir ve yüreklere teşekkürler! Tedavi gören ve artık ekranlardan uzak kalacağını söyleyen Arda Kural için bize ve kendine yapılan büyük bir sürprizdir. Cesareti ve gücü için de Arda Kural’a tebriklerimi iletmek isterim. Hata belki bir dizi, bir uzun metraj, kısa metraj, bir tiyatro oyunu bile olabilir…

Arda Kural'ı bundan sonra yeniden projelerde görebileceğiz demek ki… SANA İNANDIM GENÇ ADAM! SANA İNANALARIN ve KENDİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİNE DE EMİNİM!

Hayatta inananlarınızın çok olması dileği ile…

Meraklısına

https://www.youtube.com/watch?v=9yOZGpQmGh4

www.medyabey.com

http://twitter.com/eceer6

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..