Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '10

 
Kategori
2010 Dünya Kupası
 

Arjantin 2-0 Yunanistan

Arjantin 2-0 Yunanistan
 

Messi, yine takımın yıldızıydı.


Arjantin, farklı bir kadroyla sahadaydı bugün. Higuain ve Tevez yedekteydi. Onların yerine Milito ve Agüero sahadaydı ki bence son maçta olması gereken de buydu. Maradona bence bu maç için doğru bir tercih yaptı.

Zevksiz bir maç izledik. Arjantin, çıkmayı garantilediği için fazla yüklenmedi. Ben Yunanistan'ın daha atak oynamasını beklerdim çünkü kazanması gereken Yunanistan'dı. Fakat Yunanistanlı futbolcular sahada yok gibiydi. Arjantin'in ataklarına savunma yapmakla yetindiler. Ve bence bugün Yunanistan farklı yenilebilirdi. Onları kurtaran, kaleci Tzorvas'tı.

Kaleci Tzorvas, bu maçı gerçekten kazanmak istiyordu. Üstüne düşen görevi fazlasıyla yerine getirdi. Takım arkadaşları biraz daha çalışkan olsaydı, bu maçı Yunanistan alabilirdi.

Arjantin'de özellikle Messi, Veron ve C.Rodriguez çok etkiliydi. Çok çalıştılar, iyi pas yaptılar, iyi şutlar çıkardılar.

Messi'ye değinmek istiyorum. Bireysel oynadığında çok yetenekli bir futbolcu. Çok iyi paslar atıyor. Mesafe tanımaksızın çok iyi şutlar çıkarabiliyor. Çalımları mükemmel. Arjantin'de ona çok uyumlu olan bir futbolcu yoktu bu maça kadar. Fakat bu maçta benim dikkatimi Veron'la iyi oynaması çekti. Birbirlerini anlayabiliyorlar ve iyi pas yapıyorlar.

Arjantin'in takım oyununu beğeniyorum. İyi yerlere geleceğine inancım tam. Kupada en iddialı isimlerdendir bence Arjantin.

 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım h..