Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '09

 
Kategori
Güncel
 

Aşı ve GDO ürün, milleti birbirine düşürmekten daha kolay

Aşı ve GDO ürün, milleti birbirine düşürmekten daha kolay
 

Farkında mısınız? Sürekli bir saldırı altındayız. Gerçi saldırılar yüzlerce yıldır sürüyor ama son zamanlarda iyice arttı. Amaç toptan yok etmek. Kürtleri ayartıyorlar, size bağımsızlık vereceğiz diye. Sırada başkaları var. Sonra küçülmüş devletleri yok etmek daha kolay olacak çünkü. Bununla uğraşırken bir türlü bel doğrulmuyor. Sürekli iki büklüm. Daha da kötüye gidiyor. Elde para olmayınca gerektiğinde ülkeni nasıl savunursun?

Ama bunlarla uğraşmak onlar için çok zahmetli bir şey. İnsanları ayartacaksın, besleyeceksin, iktidara getireceksin, bir sürü para harcayacaksın ne lüzüm var? Aşıyı bastın mı olur biter. GDO ürünü yedirdin mi tamam. Nasılsa birkaç on yıl sonra kanser mi olurlar, kısır mı olurlar, nasıl olsa bir şey olurlar. İnsan ömrü zaten ne kadar ki? Biraz sabır gösterince 30-40 yıl sonra ortada kimse kalmaz. Onsan sonra ne çevre kirliliği, ne hava kirliliği, ne ozon deliği, ne açlık, ne devrilme korkusu, ne paran bitecek korkusu… hiçbiri kalmaz. Ama bu arada milyonlarca hatta milyarlarca insan ölecekmiş. Önemli değil. Nasıl olsa ölecekler. Biraz daha erken ölmüş olacaklar hepsi o. Yani fazla aşırı bir kötülük yapılmıyor.

Olur mu dersiniz? Ben bunu yıllar önce duymuştum. Ama insanın inanası gelmiyor. Nasıl yaparlar? Şu ‘nasıl olsa öleceksiniz’ lafını 2. Dünya Savaşında Alman faşistler de söylemişlerdi.

En sert tekme en yakından gelir. Şimdi olduğu gibi bunların en yakınları, destekçileri, en tutucu, en fazla milliyetçi kesimden çıkıyor. Tehlikeyi gösterenler de kötü adam oluyor.

Ne zaman akıllanacaklar kim bilir?

 
Toplam blog
: 153
: 18932
Kayıt tarihi
: 27.09.09
 
 

Antakya 1955 Doğumluyum. O.D.T.Ü. Mimarlık Fakültesi 1982 Mezunuyum. O zamandan beri firmalarda m..