Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '13

 
Kategori
TV Programları
 

A.Ş.K. / Azra & Kerem aşkı inandırıcı gelmedi!

A.Ş.K. / Azra & Kerem aşkı inandırıcı gelmedi!
 

Kanal D.in iddialı başlayan dizisi A.Ş.K. Pazartesi ye geldi ama, umduğunu bulamadı. Reytingleri dibe vurdu. AB’de istikrarlı giden reytingleri iki haftadır düştü. Önceki hafta 10. Sıradan bu hafta, 18.e düştü. Total’de de durum farklı değil. Bir önceki hafta 13. Sıradan 26.a düştü.

Artık yönetmenin şapkayı önüne koyup, düşünmesi lazım! Bu dizi nasıl kurtarılır? İlk bölümden bu tarafa Azra-Kerem aşkı izleyiciye pek inandırıcı gelmemişti. Aşkın yüzü soğuk olmaz, aşkın yüzü sıcak olmalı. Bi kere, Azra’nın Kerem’i zorlayıp, Şebnem ile yaptırdığı evlilik gayri ahlaki. Tamamen Türk örf ve adetlerine aykırıdır. Başta izleyici bunu kabullenemedi. Hele, hele, evlendikten sonra ilişkinin açıkça devamı, çok daha da çirkin. Bu bir dizi diyenleriniz olabilir. Ama, kazın ayağı öyle değil. Seyirci dizide içine sinen, kabul edebileceği şeyler görmek istiyor. Kendinden bir şeyler görmek, onlarla o olayı yaşamak istiyor. Lafın kısası inandırıcı olmasını istiyor. Bunda sonra olur mu? Olur, konu kaydırılıp çok güzel yönlere gidebilir. Dizinin kadrosu deneyimli oyunculardan oluşuyor.

Yönetmenimiz, senaristlerle (Elif Usman-Serdar Soydan) gerekli istişareleri yapıp yola devam etmesi gerekir. Biliyorum, bana kızanlarınız vardır. Hariçten gazel okuma diye birsiniz. Ben naçizane fikrimi söylüyorum. Yoksa yazık olacak bunca emeğe ve de oyunculara. Özellikle Hazal Kaya ve de sevenlerini çok üzer dizinin erken final yapması. Hazal Kaya gerçekten çok yetenekli bir oyuncu, diğer oyuncular da öyle.

Bütün bunları toplar, çıkartırsak bir sonuca gidilmeli diyorum. Yoksa yazık olacak bu güzelim yapıma.

Azra, Can (Kerem Urğancıoğlu) ile evlensin. Eski aşkı Kerem ile Neslihan Hanımın şirketinde çalışsınlar. İşe biraz komedi katınca pek güzel olur.

Belki de önü açılır dizimizin. Benden söylemesi. Gene de işin doğrusunu dizinin Yönetmeni (Nisan Akman) ve Yapımcısı (Faruk Turgut) bilir.

Yolun açık olsun A.Ş.K.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

Not: Görseller internetten ve Dizifilm.com’dan alınmıştır. 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..