Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

42 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım. Çalışıyorum, yazmaya dün karar verdim, nekadar başarılı olurum bilmiyorum. Sadece yüreğimden hissederek düşüncelerimi okuyucularımla paylaşmak istiyorum. Desteklerinizi heyecanla bekliyorum. Yazmayı seviyorum, zaman zaman tuttuğum günlüklerim ve şiirlerim vardır. İlkokuldan lise sona kad..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kalbim....

Bilirim bu duyguları gururunu hiçe sayıp affetmeleri,sonra kendine duyduğun öfkeyi..bitti deyipte bitiremeyişleri..aylar geçer yıllar geçer o hep kalbinde kanayan yara olarak yine kalır yine kalır..ve sen hala onu sever ona söversin.. En içten sevgilerimle..(özlemişim yazmayı)

04 Ocak 2012 16:07
Zil Zurna Aşık oldum

Kalbin farklı söyler mantığın başka,arada kalır sıkışırsın..Gitmek istersin gidemezin, kalırsın can kırıklarında yürürsün.Böyledir aşk kor kor yakar seni.Yüreğinize sağlık,çok beğendim yazınızı..

04 Ocak 2012 16:00
Nereden Nereye (Hakkınızı Helal Edin)

İçimde kötü bir his var diyorsunuz hakkınıızı helal edin falann aman sakın aklınza kötü şeyler getirmeyinn,bu cümle hep korkutmuştur benii hiç sevmem.Tabiki helal olsun sevgili bloğ dostum ama durun daha yaşanacak görecek çook şey var..kötü hislere papuç bırakmayınn pozitif düşünelim herzaman.hepimizn bıktığı anlar kaçmak istediği günler, korkularımız olur elbet ama yaşamak nefes alabilmek herşeye bedel inanın..Bende uzun süredir ara verdim yazılarıma ama yazınızı okuyunca özlediğimi hissettim.tekrar bu sayfalarda görüşmek dileğiyle pes etmek yokk....sevgiyle kalın..

12 Ekim 2010 20:40
 
Toplam blog
: 27
: 6377
Kayıt tarihi
: 12.06.09