Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Beyhan BiÇKİN KOZANOGLU

http://blog.milliyet.com.tr/turk35

11 Ocak '08

 
Kategori
Güncel
 

Atatürk'ün sigarasına

Atatürk'ün sigarasına
 

Sigarasina kafa takacaginiza kurban olun siz O'na


Yani bu gazete haberlerini okurken cildirmamak isten bile degil...

KulturBakanligi ya, her ise burnunu sokacak. Iyi de size ne Ataturk'un sigarasindan? Zararli bunu herkes biliyor, sirf Ataturk'un elinde sigara var diye sigaraya baslayacak biri varsa birakin baslasin. Neden Ataturk'un fikirlerini ornek almiyor da sigarasini ornek aliyor bu da baska bir konu.

Bu aslinda tam bir igneyi kendisine cuvaldizi baskasina olayi..

Nasil mi?

Kimsenin ozel hayati kimseyi ililendirmez diyorlar ya birileri cikip turbandan laf acinca, o zaman kime ne Ataturk'un sigarasindan rakisindan?

Evet keske icmeyip biraz daha uzun yasasaydi, hatta keske hic olmeseydi, ama o O'nun ozel hayati. Resimdeki sigara degil aslinda rahatsiz eden Ata'nin kendisi ama soyleyecek yurek yok.


O yuzden efendiler isterseniz bunca derdinizin arasinda Ata'mizin sigarasini bos verin de Kultur ve Turizm Bakanligi olarak ulkeyi tanitima hiz verin. Yoksa sapiklar ve sacma izlenimler yuzunden millet yakinda gidecek baska yerler bulacak.

En basit ornek Danimarka'dan. Turkiye'yi tanitici afis istiyorsunuz bizim turizm burosundan ya yok deniyor, ya tarihi kalintilar arasinda bikinili yabanci bayan afisi geliyor. Hala dusunuyoruz bunun neresinin Turkiye'yi tanittigini?

Yayina girer mi bilmem ama girerse de kisaca soylemek istedigim birakin Ataturk'un sigarasini, gelecege bakmaya calisin biraz.

 
Toplam blog
: 124
: 1137
Kayıt tarihi
: 24.08.06
 
 

Danimarkada yaşayan bir İzmir'liyim. Hiç de sanıldığı gibi yurtdışında olduğum için milliyetçi değil..