Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

Ateşböceği'nin Yerine Siyah İnci Geliyor!

Ateşböceği'nin Yerine Siyah İnci Geliyor!
 

Yeni sezona koşar adım giderken, yeni yeni haberler gelmeye devam ediyor. Aradan dönecek olan yapımlarla birlikte yaz döneminde yayına başlayan yapımların harmanlanacağı yeni televizyon döneminin bayram sonrasında başlaması bekleniyor. Kurban Bayramı'nın hemen ardından ATV başta olmak üzere birçok kanal yeni sezona merhaba diyecekler. 

Bu atmosferde hemen her gün yeni sezona dair yeni ve şaşırtıcı bir haberin düşmesi söz konusu olabiliyor. Günün şaşırtıcı haberi Star tarafından geldi. Kanalın yeni sezonda büyük umutlar bağladığı Siyah İnci dizisiyle ilgili olan bu haberin başrolünde kanalın bir diğer dizisi Ateşböceği de var. Başrollerinde Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman gibi isimlerin yer aldığı Siyah İnci dizisi ile ilgili bir tanıtım henüz yayınlanmadı biliyorsunuz. Dizinin tanıtım fragmanının yayınlanması beklenirken, ters köşe yapan ve yayın gününün belli olduğunu ifade eden bir haber geldi.

Bu habere göre ; Star'ın yeni dizisi Siyah İnci 28 Eylül Perşembe akşamı resmen başlayacak.

Buraya kadar her şey güzel. Ama bildiğiniz gibi perşembe akşamları kanalın PT-1 kısmı yani haber sonrası kuşağı Ateşböceği ile doldurulmuş durumda. Ayrıca dizi kanalı ve yayın gününü idare edilecek seviyede reytingler alıyor. E sosyal medyada da gücü malum. Bu müdahale neden o zaman? Sosyal medyada da bu soruyu soran binlerce izleyici var. Neden yani?

Açıkçası Siyah İnci tutar mı tutmaz mı bilmem. ''Ateşböceği perşembede kalsa reyting rekorları kırar.'' demek de mümkün değil tabi. Ama iyi giden ve kışın da devam edeceği belli olan bir işle neden oynanıyor anlamak güç. Dizinin 10., 11. ve 12.bölümlerinin yine perşembe akşamı yayınlanacağı açıklandı. 13.bölüm ise kanalın belirleyeceği yeni günde yayınlanacak.

Siyah İnci'ye yayın hayatında başarılar dilerken, Ateşböceği izleyicisine de sabır diliyorum.

Yeni günde ne olur bilinmez.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..