Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '20

 
Kategori
TV Programları
 

Atiye 3.Sezon Çekiliyor!

Beren Saat'in başrolü oynadığı "Atiye" dizisinin ilk sezonu geçen yıl çekilmiş ve bölümleri (8 bölüm) 27 Aralık 2019 tarihinde Netflix'te yayına girmişti.

İlk sezon bölümlerinde Beren Saat, Mehmet Günsur, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi ve Meral Çetinkaya başlıca rollerde oynamışlardı.

İlk seonun yayınlamasıyla dizi tüm dünya ülkelerinde ve ülkemizde çok beğinilmiş, olumlu tepkiler almıştır. Şanlıurfa yakınlarındaki Göbeklitepe antik kentinde çekilen dizi gündeme gelmişti. İzleyici dizinin devamı 2.sezonu sorgular olmuşlardı.

2.SEZON EYLÜL 2020'DE YAYINDA

Netflix yetkililerince yapılan açıklamada ilk sezon başarısının ardından, 1.sezonun devamı olan Atiye'nin 2.sezonunun Eylül 2020 tarihinde yayınlanacağı açıklaması yapıldı. Ardından üçüncü sezonu için onay aldığı açıklandı. Üçüncü sezonun çekimleri önümüzdeki yaz aylarında çekimlerinin yapılacağı duyruldu. 3.sezonun final sezonu olacağı açıklaması yapıldı.

Yakın zamanda keşfedilen, görülen dünyanın en eski sığınağı olan gökbelitepe sığınağı, diziye konu olmuş ve Atiye adlı genç, güzel kızla ilişkilendirilmiştir. Atiye, ressamlık yaparak hayatı idame ettirip, erkek arkadaşıyla mutlu bir ilişkileri Göpeklitepe'de karmaşık bir hal alır.

3.sezon çekimleri ile bizlere nasıl bir final bekliyor, tüm izleyici merakla bekliyor.

İyi Seyirler

Abdurrahman Balcılar

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..