Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '08

 
Kategori
Basketbol
 

Aydın Örs Efes yolunda

Aydın Örs Efes yolunda
 

Aydın Örs ayrıldığından beri Efes Pilsen basketbol takımı, Türkiye insanına zaferleri ile sevdirdiği basketbolde Avrupa ve Türkiye başarılarını tekrarlıyamıyor.

Basketbolle ilgilenenlerin hatırlayacağı gibi Efes sonrası Milli takım görevinin ardından Aydın Örs, Fenerbahçe'ye camianın yıllardır özlemini çektiği Şampiyonluk sevincini yaşatmış,ancak başkan, Şampiyonluk sonrası herkesi şaşırtarak yerine Milli takımlar sorumlusu Tanjevic'i getirmişti.

O günden beri Aydın Örs,kendini gündemden düşürdü. Ta ki bu sabah duyduğum bir habere kadar. Aydın Örs, tekrar Efes'e dönüyordu. Bu kez sanırım yaşından ötürü konumu daha bir üst seviyede olacak. Ergin Ataman'ın üzerinde görev yapacak. Önemli olan Efes'in başarılı günlerindeki sistemine geri döndürülmesidir. İyi savunma, telaşssız hücum.

Malzeme de hazır; Kerem,Kaya,Ender,Cenk gibi Efes altyapısı yanında takım kadrosunda kaliteli yabancılar da mevcut. Altyapı da sağlam, yeter ki yetişenleri üst yapıda değerlendirip,tecrübe kazandıracak bir teknik kadro olsun.

Efes için Aydın Örs, yeniden yapılanmanın ve eski özlenen günlerin umudu olacak gibi, ne diyelim hayırlısı. Hem Efes, hem de Türk basketbolü ve basketbolseveri için. Basketol seyircisi ile dolu Abdi İpekçi'yi özledik doğrusu.

 
Toplam blog
: 61
: 896
Kayıt tarihi
: 06.10.06
 
 

Gençlik yıllarında öğrenim hayatı dışında tüm yaşamım spor, ağırlıkla basketboldü, sahanın kenarında..