Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '11

 
Kategori
Siyaset
 

Aynı amaca mı hizmet ettiler ?

Aynı amaca mı hizmet ettiler  ?
 

Amerikan sinemasının en ünlü yapımcılarından biri ajan çıktı.Sanırım artık teoriden öte şeyler var.


Yaşı 40 civarı olanların hatırlayacağı bazı dergiler vardı. İsme gerek yok bu malum dergiler aslında belli amaçlara hizmet eden saf insanlar kullanılarak çıkarttırılmış, bazen de belli olmayan ! haber kaynakları tarafından servis edilen haberlerle bayağı sükse yapmışlardı. Öyleki devletin üst kademesinde kim kime ne dedi kimin aslı ermeni kim mason ya da hangi firari nerede saklanıyor, kimin himayesinde , hangi suçu hangi örgütler işledi vesaire vesaire......Herkes bu haberleri merakla takip eder o devirlerde insanların hiç aklına gelmeyecek bir takım ilişkileri gördükçe de hayretlere düşerdik. Özellikle terörist başıyla yapılan röportajlar, saklanan suç örgütü liderlerinin itiraflarıyla gündem sarsılırdı. 

Sonra bu bilinmeyen haber kaynakları 28 Şubatta tekrar medyayı aktif olarak kullandı ve günübirlik amacına yine ulaştı....Kullandılar diyorum ki bunu ben değil o gün kullanıldıklarını itiraf eden gazeteciler dile getimişti. 

Ve gelelim bugüne.... Bazı gazete ve televizyon kanalları; yapılacak darbeleri ortaya çıkardı, yolsuzluklarla, şikeyle ilgili belgeleri ele geçirdi, ancak savcılık izniyle dinlenebilecek telefon ve ortam dinlemelerini, müdavimlerine savcılardan önce sundu. İnternet sitelerine ses kayıtları ve belgeler düştü..... Kendini savunması için tutuklu taraflara bile verilmeyen çok gizli ! belgeleri bu kanalardan ve gazetelerden gördük. Bu çok gizli belgeleri ele geçiren ya da geçirdiğini zanneden araştırmacı gazeteciler de havalarda uçtu. 

Şimdi benim komplo teorim der ki : Her dönemde halkın belli hassasiyetlerini belli kesimlere kullandırtarak elde edilmek istenen sonuç alınmıştır. Bu sonuç kargaşa ve belirsizlik ortamında ranttır ya da istikrar ortamında ranttır ama neticede paradır. Birileri şimdi bizim istikrar içinde olduğumuzu hissetmemizi istemiştir. Nereden nasıl bir rant sağlanmıştır bilmem; belki nükleer santraldir, belki altın madenleridir, belki Yurdumun Doğusudur, belki savunma ihaleleridir ......... Ben onu bilmem .... 

Ben sadece araştırmacı gazetecilikten gözü kararan bay ve bayanlara seslenmek isterim: Doğu Perinçek' in dergilerinden daha araştırmacı dergiler yoktu......Sizinde sonunuz ona benzemesin . Birilerinin O'nunla işi bitti sizinle de bitebilir.... 

Evet bu benim komplo teorimdi. Lütfen ciddiye almayın!!!!!!!!!! 

 
Toplam blog
: 164
: 672
Kayıt tarihi
: 21.10.10
 
 

İnşaat Mühendisiyim, olaylara anlık değil öncesi ve sonrasıyla bakmaya çaba gösteririm. Dağ havas..