Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '18

 
Kategori
Siyaset
 

Bahçeli Erken Seçim İsteyerek Aslında Neyi Hedefliyor?

Bahçeli Erken Seçim İsteyerek Aslında Neyi Hedefliyor?
 

Dediğin gibi; '26 Ağustos günü Malazgrit Zaferinin ve Büyük Taarruzumuzun yıl dönümlerinde Türk milleti yeni bir zafer ruhuyla sandığa gidip cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçiminde Türk ve Türkiye düşmanlarına gereken dersi vermesi açısından en akılcı en makul ve en demokratik yol olacağını biliyoruz ama gel şu işi 15 Temmuz gününe bağlayalım zira Türk milletinin Çanakkale zaferinden sonra en büyük zaferi FETÖ'nün kanlı darbe girişiminde kendisini tankların önüne atarak gerçekleştirdiği ve kanlı darbeyi durdurduğu için o gün daha uygun olur

Yarın görüşüleceği Erdoğan ve Bahçeli arasındaki buluşmada 15 Temmuz günü erken seçim kararı üzerinde durulacağını düşünüyorum..

Az önce partisinin haftalık gurup toplantısında Devlet Bahçeli erken seçim tarihini vererek 2019 seçimlerinin 26 Ağustos günü yapılmasının uygun olabileceği şeklinde konuştu. Daha doğrusu istedi.

Dikkatinizi çekmek isterim, ülkede Bahçeli ne derse o oluyor!

7 Haziran seçimlerinde sandıklar açılır açılmaz adeta başbakan gibi konuşarak anında seçimlerin tekrar edilmesini isteyerek 1 Kasım seçimlerine işaret ederek söz konusu tarihte seçimlerin tekrarlandığını görmüştük.

Daha öncesine gidersek DSP Anap Mhp hükümetini yarı yolda bırakarak koalisyonu sona erdirerek Adalet ve Kalkınma Partisinin oluşumunu sağladığını unutmadık.

Bahçeli her zaman kilit isim olmuştur siyaset arenasında..

Bahçeli erken seçimi isteyerek kim bilir belki ülkede yeni bir oluşumunun kapısını aralamak istiyordur.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..