Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Bak! Fener yanıp sönmeye başladı.

Bak! Fener yanıp sönmeye başladı.
 

8'mi yiyecektik, ne!


Affedersiniz, sizlerden özür dilerim. Fenerbahçe hakkında ne demiştiniz.

Tarihi fark mı yermişsiz?

Beşiktaş geçen yıl Liverpool’dan “8” mi yemişti. Üstelikte kendi sahasın da kazanmıştı ve bizleri rezil etmişti.

Bizler daha 2 hafta önce 5 gol yediğimiz Arsenal karsısında tarihi farktan bahsediyorlardı. Hatta 8 golden fazla yiyeceğimizden bahsediyorlardı. Üstelikte bu insanlar bizlere inandırmışlardı.

İşte Fenerbahçe. Ne yapacağı sağı solu belli olmaz.

İnanırmışsınız ne yalan şöyleyim bu sonucu beklemiyordum ve ne olacaksa tarihi fark olsun ve kurtulalım Fenerbahçe hakkında söylenen dedikodulardan.

Bıktım be arkadaş. Bir takım bu kadar kötülenmez.

Ama ne var ki Fenerbahçeli bazı arkadaşlar ümitlerini yitirmemişler. En az 1 puan çıkartacağımızı, hatta biraz şansımız olsa galip gelebileceğimizi söylüyorlardı. Hatta yenilelim ama şerefle hasiyetimizle olsun bu işi fakat savaşalım, mücadele edelim diye yazan arkadaşlar sanki takımı ateşliyor gibi yazmışlardı bloglarında.

Takımın gidişatı pekte iyi görünmüyordu. Lig’de alınan sonuçlar bizleri üzmüş adeta Şampiyonlar Ligin de ne işimiz var bu lig de dedirtmişti bizlere.

Bütün bu olumsuzluklara karşın Fenerbahçe Londra’ya uçmuş ve Arsenal karsına çıkmıştır.

Malumunuz maçın sonucu 0-0 olarak neticelenmiştir. Bu tabi bizler için sevinecek bir sonuçtur.

Fenerbahçe’nin bu maçta 8 gol hatta daha fazla yiyeceğini yazan arkadaşların bundan sonra ki Fenerbahçe hakkında neler yazacaklarını beni bile hiç enderese etmiyor. Çünkü kendilerini çok iyi bilirler.

Ben burada bu sonucu almalarını sağlayan her ferde teşekkür ederim. Bizleri üzmedikleri için.

Hey futbolcu arkadaşlarım. Bilir misiniz ki bizler bu site de blog yazıyoruz. ve bizler burada 4.000 geçkin bir toplum olarak sizler hakkında yayınlanan yazılarımız var. Üstelikte içimizden biri var ki bir bayan olmasına rağmen kendisi bir Fenerbahçeli. Geçen 1 Kasım günü onun yaş gününü kutladık. Evet, kendisi şimdi bu bloğumu okuyacak ve diyecek ki; bak Ahmet Bey, uzun zaman sonra Fenerbahçe’yi yazıyor ve benden bahsediyor. İşte o arkadaşımızı geçen Cumartesi günü 1 Kasım tarihine denk gelmiş olan onun mutlu günün de sizler Eskişehirspor’a konuk olmuş rakip 10 kişi kalmasına rağmen zar zor berabere kalarak daha çok üzülmesine sebep olmuştunuz.

Ben de buradan kendisine yani yolun*diğer*yarısına diyorum ki: Futbolcu kardeşlerimin bundan sonra kimseyi üzmeyeceklerine dâhi söz vermişler.

Bundan sonra sözlerinizin yerine getireceğinizi umar önümüzde ki maçlarda başarılar dilerim.

Önümüz de ki: Pazar günü de Galatasaray’la maçımız var. Sizlerden bu maçtan galibiyet bekliyoruz. Hepiniz bizler için değerlisiniz. Aynı şekil de sizler için bizler de değerliyizdir umarım. Bizleri artık fazla üzmezsizniz

 
Toplam blog
: 540
: 3176
Kayıt tarihi
: 02.01.07
 
 

Hiç bir motorlu araca binmeyi sevemedim. Daha doğrusu sevdiremediler. Onun yerine iki tekerlekli ..