Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '07

 
Kategori
Astroloji
 

Bakalım bu hafta neler bekliyor sizi?

Bakalım bu hafta neler bekliyor sizi?
 

Koç
Show tivi’deki Güzel ve Dahi programına katılıp dünyaya rezil olacaksınız. Ama Türkiye’de rezillik yürürlükten kaldırıldığı için bunun size herhangi bir zararı olmayacak. Aksine üç televizyon kanalından program teklifi, beş gazeteden köşe yazarlığı, sekiz partiden üyelik teklifi alacaksınız. Bu fırsatlar karşınıza bir daha zor çıkar. Seçiminizi ileriyi düşünerek yapın, bütün teklifleri kabul edin.
Aşk: Bu burcun kızları bu hafta boyunca süper mini etek giymeli. Masanın üzerinde dans etme ihtimaline karşılık da altına uygun iç çamaşırı. Erkekler ne giyerse giysin beni enterese etmez.
Sağlık: Üşütme riski var.
Para: Yarışmayı kazanmak için elinizden geleni yapın. Yapılacak şey de çok basit: Masa üstünde dans. Yani, dance on the desktop.

Boğa
Neyse ki Kamber Abi'den ucuz kurtuldun. “O çocukta piskolucug sorun var” diyo bir de hıyar. Yani Kamber Abi, elin delikanlısına “gel beraber tatile çıkalım senle” dersen psikoloji mi kalır adamda? Yok bir de “gel Amsterdam’a yerleşelim” deseydin bari! Merak etme, Kamber Abiyi bir daha görmeyeceksin. Bu da senin için yeterince sevindirici bir haber zaten. Ancak bu sefer de bana musallat oldu kitapsız. Habire “gel ortak bir simit sarayı açalım” diyo bana da. Böyle dünyayı beş yıl geriden takip etmek gibi bir tarafı da kazmanın.
Aşk: Bu burcun kızları düşük bel pantolon giymeli. Erkekleri de plajda haşema, sokakta yakasız mintan.
Sağlık: Ruh sağlığı düzelme yolunda, beden sağlığı normal.
Para: B tipi fonlar cazibesini kaybetti, yüzde on kesiyorlar kafadan.

İkizler
Sen hangi partiye oy verirsen o parti seçimi kaybedecek. Ters manyel yapıp istemediğin partiye oy verme numaran da sökmeyecek. En iyisi her ihtimale hazır ol. Seçimde en çok oyu sırasıyla Genç Parti, MHP, İşçi Partisi, Saadet Partisi ve CHP alacak. Sonra bunlar koalisyon kuracak. Cem Uzan Başbakan, İlhan Selçuk ve Necmettin Erbakan dönüşümlü Cumhurbaşkanı, İbrahim Tatlıses kadından ve Ağrı Dağın eteğinden sorumlu bakan olacak. Devlet Bahçeli Hükümet sözcüsü olacak ama hiç konuşmayacak. Deniz Baykal denizcilik bakanı olup haftada bir Rodos’a kadar yüzerek gidip gelecek. İstanbul 2. Bölge’de oturan İkizler burcu elemanları bağımsız aday Baskın Oran’ı destekleyecek, 1. bölgedekiler de Ufuk Uras’ı.
Aşk: Tımarhanede doktoruna aşık olacaksın ama karşılık bulman biraz zor.
Sağlık: Balataları sıyırıp Bakırköy’e daimi misafir olarak yerleşmeni saymazsak fena değil.
Para: Kaptırdın teyze oğluna beş yüz doları bakalım ne zaman alabileceksin?

Yengeç
Yav hani Haliç’in altında Türkiye’yi kurtaracak miktarda Bizans hazinesi vardı? Hani bunu bilen Japonlar “Haliç’i temizleme işini bize verin. Para istemeyiz ama dibinden çıkanı paylaşalım” dediydi? Haliç temizlendi, süt gibi oldu ama altın maltın koklatmadılar millete. Bunca sene hazine var diye bizi mi yediler yoksa çıkan altınları mı birileri yedi? Hafta boyunca buna takıp bu sorunun cevabını arayacaksın ama bulamayacaksın.
Aşk: Sitres aşgın düşmanıdır goçum, iyi belle bunu.
Sağlık: Sitres sağlığın da baş düşmanıdır evladım, rilaks ol biraz.
Para: Bu kadar takık gezersen cüzdanı çarptırman an meselesi.

Aslan
Yav ben çocukken “Aslan Aslan” adında bir milli güreşçimiz vardı. Bildiğim kadarıyla fazla madalya alamadı ama isimden fena hava yapıyordu. Valla bana kalsa sırf böyle bir isme sahip diye katıldığı her turnuvada bir altın madalya verirdim şahsen. Şimdi ne yapıyordur acaba? Gugıl’a baktım orda da bir şey bulamadım. Bu hafta Aslanlar için kararsızlık haftası. Sırf bu yüzden anketlerdeki kararsız seçmen oranı artıyor. Kararsızlıktan oy kullanmaya akşam saat sekizde gidebileceksiniz ama sandıklar kapanmış olacak maalesef.
Aşk: Aslan kadınları bu hafta göbek üstü tişört giymeli. Erkekler çuval giyse yakışır.
Sağlık: Fazla et yeme. Hem gut hastalığı riski var hem de doğanın dengesini bozuyorsun.
Para: Açık pozisyona dikkat.

Başak
Venüs geri geri gidiyor, arka tamponu bi yere vurmasa bari. Plüton dersen zaten günün yirmi dört saati kafa bin beş yüz, leyla vaziyetinde dolaşıyor. Bu durum da senin hareketlerine dengesizlik olarak yansıyor. Bi ateş basıyor bi üşüyorsun; bi herşeyi bırakıp gitmeye karar veriyor bi yerinden kımıldamaya üşeniyorsun. Tavsiyem yüreğinin götürdüğü yere gitme. Oraya gidenlerden pek iyi haberler gelmiyor. Mevsimidir, Bodrum’a git, Marmaris’e git.
Aşk: Kadınlar için mutedil dalgalı. Erkeklerin plajda bir İngiliz hatunla tanışma olasılığı yüksek. Yaş farkını sorun etmezlerse tabii.
Sağlık: Dondurmayı, soğuk karpuzu fazla kaçırma. Klimasız ortamda hasta yatmak da zor oluyor yav.
Para: Plajda dondurma işinde iyi para var. Ama keşke söylemeseydim, herkes duyup üşüşecek şimdi.

Terazi
Bu hafta entelektüel faaliyetleriniz artıyor. “Hülya Avşar’la Seda Sayan’ın selülit tartışmasının Paris Hilton’un hapishane anılarıyla provokatif bir karşılaştırması ve bulunan ortak motiflerin dekonstrüktif yöntemle analizinin postmodern felsefenin önüne açacağı yeni ufuklar” konusuna kafa yoracaksınız. Tabii bu faaliyet neticesinde o kafada hayır kalır mı, orasını ben de bilmiyorum. Gene de fazla derine dalma.
Aşk: Seda Sayan - Nihat Doğan
Sağlık: “Ayağını sıcak, tut başını serin/tıka basa yeme, düşünme derin” derdi büyüklerimiz, tam senin için söylenmiş bir laf.
Para: Erkekler Paris Hilton’u, kadınlar da onun erkek kardeşini tavlamaya bakmalı, başarırlarsa zaten para sorunu kalmaz.

Akrep
Yeni hedeflerin öne çıktığı bir dönem. Bu bağlamda bu hafta hamile kalma ihtimalin yüksek. Ama toplumumuz evlilik dışı çocuk fikrine henüz yeterince hazır değil. O yüzden sen sen ol sevgilini bir an önce nikah masasına oturtmaya çalış. Sonra anne azarı, baba dayağı, abi bıçağıyla uğraşmak zorunda kalma.
Aşk: Ertesi gün hapı.
Sağlık: Bu sorunu hallettin mi gerisi kolay.
Para: Her ihtimale karşı bir tarafa bir miktar para ayır.

Yay
Geçen hafta zor bir dönemdi. Hatırlarsan lafı dolaştırıp yorum bile yapmadım senin için. Bu hafta biraz daha rahat olabilirsin. Gezegenlerin sana karşı uyuzluğu bir süreliğine hafiflemiş gibi görünüyor. Tabii bunda benim senin adına lobi yapmamın da etkisi inkar edilemez. Sen de bizi görürsün artık. Biraz krediye ihtiyacım var. Fazla bir şey değil canım, arabanın modelini yükseltecem de, şöyle on bin Yetele koltuk çıksan yeter.
Aşk: Bu burcun kızları bu hafta dekoltede cömert olmalı. Erkekler parmak arası terlik giymesin yeter.
Sağlık: Taş gibisin taş.
Para: Yukarıda biraz ipucu verdim, vallahi ödeyecem.

Oğlak
Geçen hafta verdiğim nasihati dinlemen iyi oldu Ağaç fidelerini bırakıp enginar yemeye başladın da insanların senin soyunu tüketme kararını yeniden gözden geçirmelerine olanak sağladın. Aferin, böyle devam et. Yalnız bu sefer de sırf enginara dalıp dengesiz beslenme. Bak, soya filizi de trendy bir gıda malzemesi, onun yanı sıra pirpirim (semizotu yani) ve deniz börülcesi de moda, onlardan da ye. Bunun dışandaa, ikili ilişkilere dikkat, asansörde birden fazla kişiyle yolculuk etmeye çalış.
Aşk: Tuhaf, anlatması güç bir çekiciliğiniz var. Bu da çok işinize yarıyor tabii. Bu burcun kızları denize girerken mayo yerine bikiniyi tercih etmeli. Erkekleri plajda fazla dolaşmasın.
Sağlık: Dediklerimi yaparsan keçi ya da teke olacak yaşa gelmen garanti gibi.
Para: Durumun yok biliyorum, o yüzden senden borç morç istemiyorum bu hafta.

Kahraman Kova

Baktım sizin bir şey yapacağınız yok bari ben değiştireyim ismini dedim. Yoksa hiç yorum yapasım gelmiyor inan ki. “Kova” diye bir burcu ciddiye almam ben. Bak sana yine çok çalışma görünüyor bu hafta. Zaten geçen hafta da ondan önceki hafta da öyleydi. Yav ölesiye çalışman bişey değil senin yüzünden bizim adımız tembele çıkıyor. İşten nasıl kaytarılır bilmiyorsan gel biraz ders vereyim. Sen de iyiliğime karşılık İkizler burcundan bir astrologla karşılaşırsan onu yemeğe götür. Astrolog kırk yaş civarında, orta boylu, esmer, sol kaşının üzerinde yara izi var.
Aşk: Aşkın kanununu yazmayı denesen mi yeniden? Yoksa yürürlükteki kanundan sana hayır yok.
Sağlık: “Her işin başı sağlık” derdi anneannem, bildiği tek şey de erken yatıp erken kalkmaktı.
Para: Kendi işinin patronu olmak gibisi yok azizim.

Balık
Bu hafta hiç ummadığınız birinden evlilik teklifi alacaksınız. Ama boşboğazlık edip “Denyo, madem böyle bir niyetin vardı, niye iki ay erken davranıp 07.07.’07’ye nikah günü almadın?” diyip herifi kendinizden soğutacaksınız. Üstelik önceden söylememe rağmen yapacaksınız bunu. Boğaz dokuz boğumdur derler ama seninki pimaş boru gibi dümdüz maşallah. Ne diyim allah akıl fikir versin. Bari gelecek sene 08.08.’08 için aynı berbat espriyi yapma.
Aşk: Bu sene şansını kaybettin. Artık 2008 mi olur, 2009 mu bilmem.
Sağlık: Neyse ki beden sağlığın aklınla orantılı değil.
Para: Allah akılda haksızlık ettiğine rızkı bol verirmiş, kendimden biliyorum.

Foto: http://www.cellebrum.com/cellebrum/images/horoscope.jpg
 
Toplam blog
: 431
: 3853
Kayıt tarihi
: 30.06.06
 
 

Anahtar kelimeler: Antep, İstanbul, Haziran, İkizler, Beşiktaş, MÜ İletişim Fakültesi, Gazetecilik. ..