Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '09

 
Kategori
İlişkiler
 

Bardan adam, kardan adam

Bardan adam, kardan adam
 

Aşk hayatı tıkanan kadına yapılan en zottirik tavsiyenin hastasıyım.

- Ay şekerim giyin süslen, evde oturunca kimse kimseyi bulmuyor, bir çık şöyle, akşamları bara, kulübe falan git.

- Eeee n'apıcaz orada?

- Öyle deme, iki sohbet olur işte, birileriyle takılırsın belki.

Ay harika tavsiye, nasıl da düşünememişiz?! Güzel kardeşim, nasıl olacak o? İşe mi çıkıyoruz giyinip, süslenip, bara gideceğiz, tek başımıza içki yudumlayacağız, gelene gidene bakacağız? O nasıl tavsiye öyle, git kendin yap. Filmlerden mi kopup geldin barda tanıştığın adamla düzeyli bir ilişki yaşayacağını hayal ediyorsun?

Biz de bara, kulübe gideriz elbet ama illaki bir vesile ile gerçekten eğlenmeye. Ya doğum günü vardır birinin, ya sevdiğimiz bir canlı müzik grubu çıkıyordur, ya bir kutlamadır ya da bir şey işte. Kısmete düşen biri varsa da orada tanışılır zaten. Ayrıca barda içki yudumlayarak normal ortamında daha ne olduğunu çözemediğin adamı bardaki haliyle çözebilen varsa vallahi tebrik eder, saygılarımı sunarım.

Böyle tavsiyede bulunan arkadaşlarınız varsa gözden geçirin bence. Spora git ( koşu bandı üzerinden adam kesme alışkanlığın varsa tabi, dikkat arkadaşın kendini aşmış ), dans kursuna katıl ( kıvırtık bir adam tercihinse, dikkat arkadaşın sana hakaret ediyor ), seyahat et ( uçağa bilmem kaç tane çift binsin, sinirin bozulsun, tek binen adamdan iş çıkar mı diye düşünürken o da gay çıksın sana da oh olsun ), internette takıl ( bu ayrı bir yazı konusudur ) gibi tavsiyeleri daha anlayışla karşılıyorum da çık eğlen de neyin nesi Allah aşkına!

Tek başına bara gitmiş kadına bu memlekette "ayh çok medeni kadın yahu kesin hayatımı birleştirmeliyim" gözüyle bakacak erkek yüzdesi kaçtır acaba ve de onun da bekar kalmış olup, o bara gelme yüzdesi bunun üzerinden kaçtır acaba da acaba?

Yalnız başına veya iki arkadaş modeli bara gitmiş kadın(lar) eğlenir tabi ama benim gibi düşünen gerçekten sadece eğlenir ve sonra çıkar evine döner. Ama yanlışlıkla tavsiyeye uyup da bara gidenle, daha çok eğlenilir. Eğlenilen, eğlenene gelen vurdu giden vurdu sitemlerinde bulunmaya devam edebilir.

Adam bulacağım diye abidik gubidik dergi, arkadaş tavsiyesine uymaya gerek yoktur. Hayatta her şey kısmettir onun da geleceği gün bir şekil programlanmıştır, bellidir. Saçma saçma aktivitelerle zaman geçirmektense otur evinde bir kendini tart bakalım evren sana neler tavsiye etmektedir.

Hem bardan (tanıdığın) adam, kardan adamdır. Elinde erir gider. Ondan sonra ortadan buhar olmuş adamı ara ki bulasın. Tavsiye sever hanımlara söylüyorum, kızım sen anla dikkat et de eridiğinde elinde bir tek havucu kalmasın.

Anti-dip: " E, ben eşimi bardan buldum çok mutluyuz biz." Efendim, siz Allah'ın şanslı kulusunuz, öyle de kalınız inşallah!

 
Toplam blog
: 118
: 1607
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

Bir fikirden bir başka fikre, gerçeği bulana kadar bir halden başka bir hale geçip duruyorum. İncede..