Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '14

 
Kategori
Seçim
 

Başkan Özcan, Aydıncık'ı salladı

Başkan Özcan, Aydıncık'ı salladı
 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yeni yasayla Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet sınırı kapsamına giren Aydıncık’ı ziyaret etti.

İlçe girişinde çok sayıda partili ve vatandaş tarafından binlerce konvoyla karşılanan Başkan Macit Özcan, halkı selamlayarak konvoy eşliğinde ilçede tur atarak adeta gövde gösterisi yaptı. Başkan Macit Özcan, sevgi seliyle karşılanmanın mutluluğunu çekildiği fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Daha sonra merkez seçim bürosu önünde düzenlenen mitingde Aydıncık halkına seslenen Başkan Macit Özcan’ın Aydıncık projelerini, birçok vatandaş da evlerinin balkonundan ilgiyle dinledi. CHP Aydıncık Belediye Başkan Adayı Ferat Cin, çevre ilçelerin CHP Belediye Başkan adayları ile CHP il ve ilçe örgütünün de katıldığı mitingde konuşan Başkan Macit Özcan,  ‘Karşılama töreninizden sizleri çok heyecanlı gördüm. Bu demektir ki, Aydıncık halkı artık kendine hizmet verecek olan doğru adayın tercihini yapmış. Bizleri çok onurlandırdınız’ dedi. Aydıncık’ın alt ve üst yapısının çok kötü olduğuna vurgu yapan Başkan Macit Özcan,‘Anamur’un bütün yolları delik deşik, kanalizasyon çalışmaları yarım kalmış pis sular denize bırakılıyor. Böyle bir şey olamaz. Siz böyle kalitesiz bir yaşam tarzını hak etmiyorsunuz. Size söz veriyorum; 30 Mart’ta göreve gelir gelmez ilk işim köyler de dahil olma üzere, bütün yollarınızı yeniden yapacağım’ diye konuştu.

‘AYDINCIK TURİZMİNİ CANLANDIRACAĞIZ’

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 4 aydır Aydıncık’ta mevcut belediyenin icraatlarını inceleyip çok sayıda eksiklikleri not alıp, bütçeye koyup projelendirildiğini belirten Başkan Macit Özcan, ‘Aydıncık deniz kenarında, çok güzel koyları olan bir yerleşim merkezi ama turizm gelişmemiş. Buraya turist gelmiyor neden? Çünkü sosyal tesis yok, havaalanı yok.  Tekrar göreve geldiğimizde Aydıncık’ı turizm bölgesi ilan edip, yeni bir imar planı çizip, Türkiye’ye turizmiyle örnek bir ilçe haline getireceğiz. Aydıncık’ın turizmini baltalayan diğer bir konu ise hükümetin yapmış olduğu nükleer santral. CHP iktidarı ile bunun da sonlandıracağız’ şeklinde konuştu.

Konuşmasında gençlere de seslenen Başkan Macit Özcan, Aydıncık Belediyesi’nin hizmet ve taşeron işçilerini Aydıncık gençlerinden alacaklarını vurgulayan Başkan Macit Özcan, gençlerden büyük alkış aldı. Gençleri hayata kazandırmak için meslek edindirme kursları da açacaklarını kaydeden Başkan Macit Özcan, amatör sporculara da maddi, manevi destek vereceğinin sözünü verdi.

Yaşlılar için projelerden bahseden Başkan Macit Özcan, Mersin’de sağlıkta önemli projeye imza attıklarını, ev eve dolaşıp bakıma muhtaç ya da yalnız yaşayan yaşlıların evinde sağlık hizmeti verdiklerini, aynı hizmeti Aydıncık’ta da vereceklerini söyledi.

Başkan Macit Özcan‘Biz Atatürkçü partiyiz. Biz geriye doğurdu değil, ileriye doğru gitmek istiyoruz, çağı yakalamak istiyoruz, Avrupa’yı da geçmek istiyoruz. 30 Mart'ta sandıkta eliniz vicdanınıza koyun. Özellikle gençler; oyunuzu bana değil, kendi istikbalinize, geleceğinize veriyorsunuz.  Bizi seçin, hizmetleri ayağınıza getirelim. Aydınlık bir Aydıncık için CHP’de birleşelim’ dedi. 

Konuşmaların ardından Başkan Macit Özcan, halkla birlikte seçim bürosunun açılışını yaptı.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..