Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '12

 
Kategori
İzmir
 

Başkan Tartan, "hanımların" gözdesi...

Başkan Tartan, "hanımların" gözdesi...
 

Pikniğe katılan tek erkek Ayhan Önder, 77 yaşında, dializ hastası. " Başkanımız geldi dediler. Moral için kalkıp size geldim" dedi..


Milletvekilliği ve Bakanlık’tan soyunup, kendisini halka adayan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, taaa o günlerden beri etrafında gittikçe büyüyen sevgi halesi ile gönüleri fethetmeyi biliyor

Gittiği her yerde hanımlarca etrafı çevrilen, en mahrem sırlarını başkanla paylaşan İzmirli kadınlar “ Başkanımız, gönlümüzün direği. Bize biz olduğumuzu hatırlatıyor ve onunla bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bir ağabey, bir baba gibi kollarını biz kadınlara kanat yaptı. O bizim, “ebedi başkanımız. O’nu daha çok yüksek yerlerde görmek istiyoruz.  “O, bizim “gözdemiz” diyorlar.

Her an nasıl ve nereden geleceği belli olmayan ve halka dönük, halk hizmeti olarak eşi bulunmayan yeni yeni senaryolarla kalpleri fetheden Başkan Tartan, “Amacımız hizmettir” diyor. Ve kendisine, geleceğin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bakılıyor.

Halk için yorulan, halkın sevgisiyle kuvvet bulan Başkan Tartanı yakın dostları kendisini “bakan veya B. Şehir Belediye Başkanı” olarak görmek istiyorlar.

Aralarında hayatında hiç denize gitmemiş olan Mardinli Yıldız Özçelik ise Başkan Tartan’a “Sizin sayenizde 40 yıllık hasret sona erdi. Bu yaşıma kadar hiç denize gitmemiştim, sayenizde ayaklarımı olsun denize soktum” dedi.

Deniz mevsiminde semtlerdeki kadın ve çocukları buluşturan Konak Belediyesi denizmevsiminin son bulmasıyla da geleneksel bahar piknikleriyle mahalle sakinlerini piknikte bir araya getirdi.

İnciraltı’ndaki Kent Ormanı içinde bulunan piknik alanında Mersinli, 26 Ağustos, Levent Mahalleleri ile Makedonya Göçmenleri Kültür Ve Dayanışma Derneği’nden katılan kadınlara Konak Belediyesi’nin döner, pilav, ayran, salata ve tatlıdan oluşan zengin mönüsü sunuldu. Çay ve soğuk içecek ikramının da yapıldığı piknikte kadınlar müzik yayınıyla da bol bol eğlendi.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın da eşlik  ettiği piknik alanında kadınlar, “Bize sunduğunuz ayrıcalıklar için teşekkür ederiz” dedi. Aralarında hayatında hiç denize gitmemiş olan Mardinli Yıldız Özçelik ise Başkan Tartan’a “Sizin sayenizde 40 yıllık hasret sona erdi. Bu yaşıma kadar hiç denize gitmemiştim, sayenizde ayaklarımı olsun denize soktum” dedi.

Kadınların sevgisi ve ilgisi karşısında çok mutlu olan Başkan Tartan, pikniğe katılan tek erkek olan Ayhan Önden’le de yakından ilgilendi. Dializ hastası olan 78 yaşındaki Ayhan Önden, “Hasta yatağımdan kalkıp, bu temiz havayı solumak ve sizlerle olmak için geldim. Sizin sayenizde moral buluyoruz” diyerek teşekkürlerini iletti.

Yoğun ilgi ve sevgiyle çevrelenen Tartan, “Sizleri mutlu edebiliyorsak, gününüze renk katıp, dertlerinizden, stresinizden bir günlüğüne de olsa uzaklaştırabiliyorsak ne mutlu bize” dedi. Tartan, pikniğe gelen vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.  

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DR. HAKAN TARTAN'IN BULUNDUĞU HER YERDE, " KADINLAR" ÇOĞUNLUKTA. RESİM, DÜN ÇEKİLDİ. GELENEKSEL " SÖYLEŞ İ GÜNLERİNDEN."..

  

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..