Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '07

 
Kategori
Emlak
 

Baytur Kozyatağı Konutları' nda yaşam başladı

Baytur Kozyatağı Konutları' nda yaşam başladı
 

Kadıköy'ün seçkin yerleşim merkezi Kozyatağı'nda, 40 dönüm arazi üzerine, 2 yıl önce inşaa edilmeye başlanan Kozyatağı Konutları yavaş yavaş sahiplerini ağırlamaya hazırlanıyor.

1+1 den 4+1 kadar 4 ayrı daire tipi olan sitede 7 blokta toplam 800 adet daire bulunuyor. Hem E5 karayoluna hem de Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde olan Kozyatağı Konutları'nda bloklar 17 ile 25 kat arasında değişiyor.

Baytur İnşaat tarafından inşaa edilen sitenin açık yüzme havuzu, teniz kortu, çocuk oyun alanı ve sosyal tesisi bulunuyor. 24 saat güvenliği bulunan site, hem Çarşamba günleri kurulan Suadiye-Bostancı pazarına, hem Perşembe günleri kurulan Erenköy pazarına, hem de Cuma günleri bir sokak ilerisinde kurulan Kozyatağı pazarına yürüme mesafesinde. Ayrıca sitenin hemen yanında bulunan Kozyatağı Mahallesi futbol okulu, çocukları futbola meraklı aileler için bulunmaz bir fırsat oluşturuyor.

Arazinin zemin etüdü sonuçlarına göre, kaya zemin üzerinde radye temel ve tünel kalıp yöntemi ile son deprem şartnamesine uygun inşa edilmiş olan Baytur Kozyatağı Konutları'nda, depreme karşı güvenli bir yaşam teklifi sitenin fiyatlarını üst düzeyde tutuyor.

Evlerine yeni taşınan tüm site sakinlerine mutlu bir yaşam diliyoruz, güle güle otursunlar.

www.pelinerim.com

 
Toplam blog
: 4
: 6557
Kayıt tarihi
: 12.04.07
 
 

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunuyum. Gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri yakından ..