Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '08

 
Kategori
Güncel
 

Ben uyarayım da

Ben uyarayım da
 

google`dan indirdim


Turkiye Buyuk Millet Meclisi (tbmm.gov.tr) web sayfasina girdiginiz zaman, milletvekilleri bolumunden mevcut milletvekillerinin telefon numaralarina, fax numaralarina ve eposta adreslerine ulasabilirsiniz. Telefonla aramaya kalkmayin, sadece paraniza yazik olur. Cunku milletvekilleri ile gorusme olanaginiz olamaz, henuz bu bilinc ne yazikki gelisememistir. Onlar bizi temsil ettiklerini coktan unutmuslardir. Kendi geleceklerini ikbal ile mesguldurler. Eposta ya da fax ile mesaj yazarsaniz, cevap vermeseler bile yapilan uyariyi dikkate almak zorundadirlar. Bu durum karsisinda kayitsiz kalamazlar. Gecenlerde bayan turiste yapilan taciz karsisinda, Hurriyet gazetesinin onculugunde adalet bakanligina gonderilen dilekceler. Adalet bakani tarafindan mesaj alindi geregi yapilacaktir aciklamasi ile amacina ulasmistir.

Anayasa guvencesi altina alinmaya calisilan turban yarin, ulkeyi inananlar inanmayanlar diye ikiye bolecek, verilen hizmetin adamina gore muamele edilmesine yol acacaktir. Her kurumda surekli tartismalar olacak, bu durum kurumlarin yipranmasina, insanlarin sinirlerinin bozulmasina, islerin aksamasina, hizmet kalitesinin dusmesine neden olacaktir. Ileride yasanilacaklar dusunulmeden ortaya atilan ve pesine takilinilan bu surec icinden cikilmaz olumsuzluga gebedir. Biz gerekli uyarilari yapalim, onlar yine bildiklerini okusunlar. Delinin biri kuyuya bir tas atiyor , kirk akilli cikaramiyor.

Sayin cumhurbaskani, basbakan ve milletvekilleri, tum halki kucakliyacagiz diyerek oy istediniz. Halk size inanarak sizi oylari ile iktidar yapti. Iktidar olduktan sonra vermis oldugunuz sozleri unutarak, ulkeyi inananlar ve inanmayanlar diye ikiye ayirdiniz. Simdi de kendi deyiminizle siyasi simgenizi anayasa guvencesi altina alarak, ulkedeki bolunmeyi hizlandiriyorsunuz. Ozgurluk adina yaptiginiz bu girisim bizden olmayanlar diye gordugunuz kesimin ozgurluk alanini kisitlamis olmuyor mu? Bu nasil bir ozgurluk anlayisidir. Vatandas olarak sizden bu sorunu toplumsal mutabakata vararak cozmenizi rica ediyorum. Bunu istemek her ne kadar size oy vermemis olsam da Turkiye Cumhuriyeti vatandasi olarak benim hakkimdir. Umarim kaygilarimi ve uyarimi dikkate alirsiniz. Ismail Keles

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...