Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '13

 
Kategori
TV Programları
 

Benim Hala Umudum Var / Bebekler geliyor

Benim Hala Umudum Var / Bebekler geliyor
 

Ozan-Umut 1.evlilik ayı. (Dizifilm.com'dan alıntı)


Star Tv.in aşk ve macera dizisi “Benim Hala Umudum Var” dün akşam 21. Bölümüyle ekranlarımızdaydı. Önceleri bir yaz dizisi olarak başladı, izleyici tarafından sevilince devamına karar verildi. Perşembe akşamları 2. Part Time de ekranlara gelen dizi güçlü oyuncu kadrosu nedeniyle sevildi. Gizem Karaca (Umut), Berk Oktay (Hakan) ve Şükrü Özyıldız (Ozan) üçlüsü iyi götürüyor. Reytinglere bakarsak, AB’de 7.i, Total’de 9.u olmuştur.

Gecen bölümde Umut’un ani atağı ile Ozan ile küskünlüklerini son verdiler, nikâh masasına oturdular. Nikah da Hakan da vardı, Umut’ dan umudunu tamamen kesti. Umut artık evli bir kadındır. Sadece dizilerinde oynayan oyuncusudur. Gene de bir umut doğacak, ileride Umut Ozan’dan boşanacak, gene Hakan’ın umudu olacak gibi.

Kayınpeder Zafer Ozan’ın açığını duymuş, sırrını saklamasının karşılığında Ozan’ı kendisine aylık maaş bağlatır. Ayrıca kızlarını dizilerde iş ayarlamasını ister.

Ozan evliklerinin birinci ayının ilk sabahı kahvaltı hazırlar, tek mumu dilek tutarak beraber üflerler. Akşamı kutlama yemeğine çıkarlar. Yemekte Ozan’ın eski kaçamak arkadaşı Melis’i görürler. Melis yanlarına gelir ve umut ile tanışır. Bir ara Umut’un lavaboya gitmesiyle, kendisi ile buluşup, konuşmak ister.

Asude Hanım, apsürk haberler peşindedir. Umut ile ilgili annesi lokantada bulaşıkçılık yapıyor diye bir haber çıkartmak ve böylece reklam peşindedir.

Diğer taraftan Zafer Beyin kızlarından Yelda nişan alışverişine çıkacaklardır. İşinden izin alan Zeliha anne de onlar ile çıkar. Alışverişte Yelda’ya dizi için telefon gelir. Kayınvalide Sırma Hanım karşı çıkar, Yelda itiraz edince sözlüsü Tayfur’dan tokadı yer. Alışveriş yarıda kalır. Sonrasında Musa evde büyük patırtılar koparır.

Hakan, bölüm oyuncularını bundan sonra Asude’den almak ister. Mete’nin kendisini oyalamasından bu karara varır. Mete, genç sevgilisi ile evlilik hazırlıklarındadır. Mete bir gün ağır bir kalp krizi geçir.

Hakan, yardımcısı Duygu’ya doğum günü için güzel bir hediye alır. Duygu çok memnun olur, yemek menüsünü Hakan Bey hazırlar.

Daha sonra bir gün Melis, Ozan ile buluşur. Ozan’a hamile olduğunu söyler. Haberi duyan Ozan şoka girer. Kötü bir şaka gibi gelir. Ozan bebeğin aldırılmasını ister, Melis’e bunun için yalvarır. Ben karımı çok seviyorum der. Melis bir daha çocuk sahibi olamayacağı için kabul etmez.

Diğer taraftan Hakan eski oyuncularından Demet ile uğraşmaktadır. Demet, bir gün aniden Hakan’ın bürosuna gelir, iş ister. Hakan yüz vermez, sekreteri Duygu kanalıyla kibarca kovar. Demet boş durmaz, Hakan’a bir oyun oynamaya karalıdır.  Gazetelerde Hakan’dan hamile olduğuna dair bir haber çıkar. Hakan haberi görünce çılgına döner. Sonra bir yerde buluşurlar. Ararında tartışırlar, Hakan elini kaldır vuracakmış gibi, o an gazetecileri ayarlayan Demet Flaşlar patlar, fotoğrafları çekilir. Ertesi gün gazetede şok görüntüler başlıklı tokat atıyormuş gibi resimler çıkar. Hakan öfkeden çıldırır. Duygu, ”Ben hakkından gelirim” deyip, Hakan’a yardım edecektir.

Umut, Ozan’dan şüphelenmektedir, sorularına kaçamak cevaplar almaktadır. Evde bir gün cep telefonu ile Melis ile konuşmalarını duyar. Ozan’ın cep telefonunu kontrol eder ve Melis ile mesajlarını okur. Ertesi gün, taksiye atlar takip eder. Doğum doktorunun bekleme salonunda Melis ile Ozan beklerken ve aralarında konuşurken, Umut da gelir. Umut, “Ozan” der. O an Ozan ne diyeceğini, ne yapacağını şaşırır panikler. Bölüm burada sona erer. Önümüzdeki bölümde Umut, Ozan’ın anlattıklarını inanacak mı? Yoksa evliliklerinin birinci ayında, boşanmak için mahkeme kapılarına mı gidecekler. Gelecek iki bebekten hangisine yaşama hakkı verilecek? Hep birlikte göreceğiz.

Senaryosunu, Onur Uğraş ve Armağan Gülşahin’in yazdığı dzinin yönetmeni Hakan Güler, yapımcı Faruk Turgut – Gold Yapım.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..