Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Benim Hala Umudum Var / Reytinglerdeki düşüş erken finali getirebilir!

Benim Hala Umudum Var / Reytinglerdeki düşüş erken finali getirebilir!
 

Fox Tv.in aşk ve macera dizisi “Benim Hala Umudum Var” dün akşam, final yapan “Bir Aşk Hikayesi” in günü ve saatinde yayınlandı. Ancak, reytingler pek yüz güldürmedi, daha da kötüye gitti. AB’de 3 basamak düşerek 24.cü, Total’de 6 basamak düşerek 32.ci olabildi. Değişen yayın günü ve saati. Hatta kanalı, Star Tv. den Fox’a, Perşembe’den Salı’ya geldi. Bundan sonra ne olur, yapımcı Faruk Turgut ve yayıncı kuruluş Fox Tv.bilir.

Biz gene her zaman olduğu gibi bu bölümdeki olayları özetleyelim.

Hakan, Deniz kıyısında Umut ile uzun, uzun, konuşur, içindeki duyguları bütün samimiye ile anlatır, izin ver yanında olayım. Umut, hayır demez, zamana bırakalım, der. Ozan’ın gönderdiği mesajı da dinlemez, siler.

 

Hakan Beye, Umut’un oynadığı dizinin final yapacağı bildirilir, Hakan Bey toplantı istese de toplantılardan kaçarlar. Kanalla olan toplantısı da iptal olur. Mete, Hakan’ı ziyarete gelir. Mete Bey, bir Tv. Yapımcısı ile işbirliği halindedir. Hakan ve gri yapım hakkında bir haber hazırlığı içindedirler.

Fotoğraf: Umut <3 
#Muzo 

Umut, Hale ile görüşür, Hale Ozan ile aralarını bulmak ister. Çok konuşur, dil döker. Umut, Hakan Beye döneceğini söyler. Ozan ısrarla Hale’yi arar.

Umut, hastaneye babasına gider. Ozan gelir, Umut senin mesajı dinlememiş, silmiş. Hale, Umut Hakan ile evleniyor, haberini verir. Melis bebeği aldırmamış, karnı burnunda annen ile hastanede Umut görmüş. Hale, Umut’u bu yanlışı itmede senin de suçun var diyerek Ozan’ı suçlar.

Umut, babası ile konuşur, hayal kırıklığını anlatır. Borcunu sorar, öderim ben der. Daha sonra parayı getir, bütün nefretini babasına kusar, bir daha sakın karşıma çıkma der parayı suratına çarpar, çıkar.

  

Ozan o akşam evde odasında her şeyi kırar, döker. Annesi Emel Hanım engel olamaya çalışır. Annesine bebeği niye aldırmadın diyerek çıkışır. Emel hanım bir kızın olacak der, Ozan’ı sakinleştirmeye çalışır.

Mete, televizyoncu Seray’a Hakan’ı programına çıkar, ters köşe yapılım, der. Ertesi gün Yapımcı Seray, Hakan’a gider programına çıkmasını ikna eder.. Asude Hanım, Hakan Beyin programda sıkıştırılmasını çok sinirlenir.

 

Umut akşam evde, Hakan’ın evlilik teklifini söyler, annesi hayırlı olsun derken, Zafer çok memnun olur. Hakan Bey de kardeşi Rüzgar’ı da Umut ile evlenebileceğini anlatır, Rüzgar da çok memnun olmuştur. Ağabeyinden bu gece arkadaşımda kalacağım diyerek izin ister, gece yapılan drag araba yarışlarına gider.

Hakan Bey, o gece Umut’u arar, ailesinin evlilik konusu sorar, yarın Seray’ın programına çıkacağını işle ilgili konuşacağını söyler. Umut, evlilik konusundan bahsetmemesini ister.

 

Hakan canlı yayına çıkar, Demet Kayhan’ın ölümüyle ilgisi olmadığı açıklamalarında bulunur. Mete Bey sekreteri canlı yayında tel ile soru sorar, Hakan Bey ismini vermemesini çok sinirlenir ve stüdyoyu terk eder.

 

Zafer hapishanede Musa’yı ziyarete gider, Umut’un evlilik haberini verir. Musa hayırlısı olsun der. Zafer Umut’a babasına sahte para verdirtir. Bu para ile araba almak Adana’ya gitmek isteyen babası yakayı ele verir.

Asude Hanım, bir takım planlar peşindedir. Umut’un Hakan Beyin Gri yapımla sözleşmesini iptal ettirir.

 

Emel Hanım, kocası Ragıp’ın metresi olduğunu bilir, ama bir türlü ortaya çıkartamaz. Her seferinde Ragıp, bir çıkış yolu bulur. Kredi kartlarında ortaya çıkan kolyeyi sanki ona almış gibi, 30 yıl hediyesi olarak verir. Emel Hanım, bir gün arkadaşı Müberra Hanım ile yeni açılan butiğe gider, orda müdire hanımın kolyesiyle, kendisinin aynı kolyeyi görünce çok şaşırır. Arkadaşını kendi arabasıyla gönderir, kocasına telefon eder, ben Melis’e uğrayacağım, gecikebirim diye haber verir.

Ozan Melis’e gider, bebek konusunu konuşurlar. Umut’un Hakan ile evleneceğini de söyler. Melis, Ozan’a bebek odasını gösterir.

 

Emel Hanım, o akşam müdire hanımı taksi ile takip eder. Evinin önünde bekler, akşama Ragıp Bey elinde çiçeği ile gelir. Oğlu Ozan’ı arar, yerini tarif eder, hemen gelmesini ister. Kapıyı çalar, içeri girer, kocası içkisini yudumlarken yakalar. Ragıp Beye meşhur yemekli toplantılarını burada yapıyordun demek der ve kolyesini kopartır atar, boşanma nedenlerimize oğlumuza güzelce izah ederisin, bu beni son görüşün der ve hızla dışarı çıkar, o sırada Rüzgar ağabeyinin arabasıyla drag yarışlarına yapılan polis baskınından kaçarken, Emel Hanıma hızla çarpar. Emel Hanım kanlar içinde kalır. Ragıp Bey peşinden çıkmıştır. “Emel” diyerek seslenir koşar üstüne kapanır. O sırada gelen Ozan annesini öyle görünce şaşkınca bakar kalır ve 28.bölüm burada biter.

Fotoğraf: #BenimHalaUmudumVar'a final yolu gözüktü. Dizi yeni gününde totalde 32. Ab'de 24. oldu. Her an bileti kesilebilir. 

Ha… bu kadar tesadüf olur mu? Rüzgar’ın Emel Hanımı çarpması. Zaten Ozan’ın Hakan Beyle arası gerginlerdi, şimdi de Hakan’ın kardeşi Rüzgar…  Emel Hanım öldü mü? Şimdi ne olacak! Ayıkla pirincin taşını. İşler Arap saçı. Haftaya hep birlikte göreceğiz.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever 

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..