Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Benim Hala Umudum Var’ da devamında sıkıntı var.

Benim Hala Umudum Var’ da devamında sıkıntı var.
 

Star TV. in tutulan yaz dizisi Benim hala umudum var, yeni yayın döneminde de izleyici tarafından tutulduğu için devam edildi. Ancak yeni sezon dizilerinin ve Acun Ilıcalı’ ın Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye gibi iki yarışma programlarının haftanın 4 gecesini doldurması nedeniyle diziler 3 geceye sıkıştırılmak zorunda kaldı. Pazartesi akşamları 20.00 yayınlanan dizimiz,  Perşembe akşamları ikinci Part time 22,15 e alındı. Bu hafta 12.ci bölümü yayınlandı. Daha önceki yazımda, izleyici tepkisi alacağını ve reytinglerde düşme olacağını belirtmiştim. Öyle de oldu, reytinglerde AB ve Totalde 5.ci o düştü. İzleyicilerden de tepki aldı. Bu da gösteriyor ki Benim hala umudum var’ da devamında sıkıntı var. Mecburi final yakın gözüküyor. İnşallah devam eder.

Şimdi kısaca geçen bölümde neler yaşandı kısaca özetleyelim. Gecen bölümde Ozan hışımla Hakan’ ın bürosuna gelir. Umut’ u işe almasıyla sinirlenen Ozan, bana anlattığın sevdiğin kadın Umut’ muydu diye sorar. Hakan dürüstçe cevap verir.  Evet der. Ama nedenlerini de anlatır. Ozan öfkesini kontrol eder ve durumu kabullenerek ayrılır. Hakan’ dan aldığı borcu bu olay nedeniyle kapatmak istemektedir. Babasından para ister ama babası vermez. Artık Umut’ un üvey kardeşi Musa ile dost olmuşlardır. Musa’ a arar, kahvede buluşurlar. Musa’ ın tanıdığı tefecilerden para almak ister. Tefeciye giderler, Musa, Ozan’ ın sağlamlığına kefil olur, parayı alırlar.

Okul ile ilgili Poyraz’ın sorunları vardır. Ablası gibi Umut’ u okula çağırır ve müdür ile konuşur. Poyraz Umut ‘un bu yardımına çok sevinir.

Asude Hanımın Umut’ un üvey kız kardeşleri ile başı derttedir. Eski kocası ile kavgasını cep telefonu ile kayda alıp, internete koyup, Asude Hanımı şantaj yaparlar, dizilerden rol isterler. İşler karışır, kayıtları Asude Hanım alamaz. Asude Hanım Umut’ a anlatır. Umut eve gider, kız kardeşlerden görüntüleri ister, saç saça kavgaya tutuşurlar. Baba Zafer Bey Umut’u tartaklar, evden kovar. Umut annesi ve kardeşi Ali’ i de alır evine götürür. Umut annesini Musa’ ın kahvesinde beklerken, olanları da Musa’ ı anlatır. Annesi ve kardeşi Ali, o gece Umut’un yanında Hale’ in evinde kalırlar. Ana kız dertleşirler.

Musa eve gider kız kardeşlerine hesap sorar. Baba Zafer araya girer, oğlu Musa’ a bir tokat çarpar. Musa bu iki oldu deyip, evi terk eder.

Ozan, Umut’ u bir keresinde Hakan’ın eve bıraktığını komşudan öğrenir. Hale’ e sorar. O gece Hakan yukarıda mıydı? Neden sakladığının hesabını sorar. Hale, Umut’ u arayarak durumu anlatır.

Hakan bey okula giden abla rollünü oynayanın Duygu olduğunu zanneder ve Duygu’ a çıkışır.

Umut, Ozan’ a Hakan bey ile aralarında ne olduğu hesabını sorar. Bu tuhaf halinin, asıl huzursuzluğunun sebebini sorar. Ozan Babası ile ortak bir iş yapacaklardı, Hakan vazgeçti dese de Umut inanmaz. Bölüm burada sona erer.

Bu güzel dizi devam etmeli diyorum. Yoksa, severek izleyen seyircisine haksızlık olacak. Karar verecek olanlar, Yapımcı (Gold Yapım) ile Yayıncı (Star TV.) kuruluştur.

Burada Gizem Karaca (Umut), Şükrü Özyıldız’ ı (Ozan) başarılı bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim. Hakan karakterini oynayan Oktay Berk kendini hala gösteremedi.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..