Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '13

 
Kategori
TV Programları
 

Benim hala umudum var’da kim (Umut), kimi (Ozan) terk etti.

Benim hala umudum var’da kim (Umut), kimi (Ozan) terk etti.
 

Umut, Ozan'a sırtını döndü mü?


Star TV. in güzel dizilerinden “Benim Hala Umudum Var”  Dün akşam reytinglerde hem AB grubunda, hem de totalde zirveye yerleşti. 7. Bölümünde Umut, Ozan’ı terk etti. Ozan kahroldu, güzel bir müzikli bir ortam hazırlamıştı nişan yüzüğünü takmak için. Yüzüğü masaya koydu, evlenme teklif etti. Kendini paralasa da, Umut’un ağzını bıçak açmadı. Nuh dedi Peygamber demedi. Umut, Ozan’ın evlenme teklifine hayır der ve masayı terk eder. Ozan peşinden sokaklara kadar koşar. Ayaklarına kapanırcasına “gitme” diye yalvarır. Umut sadece, o bıçaklanma olayından sonra hayatı boyunca çocuğu olmayacağını söyler. Ozan’ın yapacak bir şey yoktu. Hala umudum var dese de, babasının fabrikasında kendini işe verir.

Öte yandan Umut kuaförün, Ozan’ın durumunu bilmesini öğrenince istifa etmiş. Menajer Asude Hanımın oyunculuk teklini, kendisini güvenmese de kabul etmek zorunda kalmıştır. Asude Hanım yapımcı Hakan Bey için bulmuştu Umut’u. Hiç hazırlıksız olan Umut, kendini sette buldu. Bir iki repliklerde tökezlese de, güzelliği oyunculuğundan öne geçti ve Asude Hanım, hem de Hakan bey tarafından beğenildi.

Artık bundan sonra, Hakan Beyin oyuncusu ve sevgilisi olacak gibi gözüküyor. Umut’u eve bırakma işi de Hakan’a kaldı. Hale’nin evinde kalan Umut, kapıda üvey ağabeyi Musa bekliyordu. Sakin bir görüntüsü olan Hakan bey, nerdeyse Musa ile yumruklaşıyordu ki, Hale’nin müdahalesiyle olay yatışır. Bir kahve içimi eve girerler. O anda Ozan da kapıya gelir. Amacı daha önce Musa ile kahvede kavga etmişler, Umut’ u uyarmak için gelmişti. Burada Ozan’ın can arkadaşı Hakan’ı, Umut’un yanında görünce yüzünün alacağı şekli görmeden bölüm bitti.

Üvey baba Zafer bir aile babası olmaktan öte, alkolik, kumarbaz olması öne çıkartılmış. Anne de işten çıkartıldı. Üvey ağabey Musa kız kardeşlerinin namus bekçisi. Umut’un üvey kız kardeşleri oyuncu olma sevdasındadırlar. Asude Hanımın Ajansına iş başvurusu için gelirler. Umut’ u orada görürler ve ağabeylerine söylerler. Asude Hanım’ın Umut’ a olan aşırı ilgisini bir anlam veremezler.

Hakan’ın evde bir de psikolojik sorunları olan bir kardeşi vardır. İşinin yanında onunla da uğraşmak zorundadır. Anne ve babalarını genç yaşta kaybetmişler, kardeşinin sorumluluğunu Hakan üstlenmiştir.

Asude Hanımın ayrıldığı eşi Mete ile, sekreteri evlenmek istemektedir. Kızın ailesi görmeye gelir. Kız babası kendi yaşında damadı görünce şoke olur.

Bir gold Film yapımı olan dizimizin yapımcısı Faruk Turgut. Gizem Karaca’nın güzelliği var. Ama bana göre oyunculukta daha pişmesi lazım. Şükrü Özyıldız (Ozan) çok iyi bir performans sağlıyor. İleride bir dizide başrol oyuncusu olarak görebiliriz.  Berk Oktay (Hakan) bence daha kendini gösteremedi. İleriki bölümlerde asıl performansını göreceğiz. Burada Ajans sahibi (Laçin Ceylan) olan Asude Hanımın enerjisini hayran oldum. Herkese pozitif enerji veriyor.

Sizlerin de daima pozitif enerji dağıtmanız dileğiyle...

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blok: milliyet.com.tr/cansever

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..