Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '10

 
Kategori
Güncel
 

Beşiktaş çarşıda satılmıyor

Beşiktaş çarşıda satılmıyor
 

Hangi pencereden bakarsanız bakın, manzara aynı. Kar, kış, kıyamet. Şiddetli poyraz. Gata., data, şamata. Konuşulan konular, üslup, tarz ve eda, abesle iştigal. Padişahlık in, Peygamberlik aut. Başbakan dedi ki: Bunlar, tek yumurta ikizleri. Bu tanım, Başbakana yakıştı mı? Yakıştıysa, tüp bebek kim? Haydar Dümen, ne der? Cüppeli hoca, stend taktırmış. Baykal, geçmiş olsun demiş. Ne var bunda? Aynı Baykal, çarşafa rozet takınca da, eleştirdiniz, kıyamet mi koptu.

Arka pencereden bakınca, birde ne görelim, Başbakan sanat camiasını topluyor. Açılımı anlatacak. Şarkıcılar, türkücüler, tiyatrocular, yazarlar, çizerler, simitçi, gazozcu, baloncu, hepsi davetli. Sade vatandaş anlamadı, belki onlar anlar. Nede olsa, çetrefilli iş. Vatandaşın aklı ermez. Kıçı açıkta olanlar, açılımdan ne anlar. Merak konusu olan bir şey daha var. Emekli kesimi, bu kışı atlatıp, sağ salim, bahara kavuşacak mı? %20 zam, muazzam. Ama yetişmedi. Mevzuat eksik. Tekel işçisi, emanet kasaya gözünü dikmiş. Başbakan, kasanın üstüne oturmuş. Kasa emniyette, işçi kıyamette.

Spor sayfasında manzara nasıl? Erman Toroğlu gitti, ortalık süt liman derken, Adnan Polat onun yerini aldı. Kasapları futboldan ihraç edin, önerisi ile, futbolda ihtilal yapan Başkan Polat. Kim kasap, kim koyun, tartışması başlattı. Sahada kasap varsa, koyun da vardır. Aslan, koyun mu oldu? Yok canım, daha neler. Beşiktaş, son lig maçında, Çarşıya rağmen, olumlu bir futbol ortaya koydu ve Gençler birliği ne tam dört gol attı. Çarşı, bir taraftar gurubu olmaktan çıkmış, sanki kulübün patronu. Seçim bitmiş, Demirören üç yıllığına, yeniden başkan seçilmiş, Çarşı hala, yeter, Demirören diye yırtınıyor. Mantık yok, izan yok. Diyelim ki, Demirören hatalı işler yaptı, Bu işi bilmiyor. Sahadaki futbolcunun günahı ne? Çarşı, Beşiktaşa karşı. Çarşıyı, Aziz Yıldırıma mı sattınız yoksa. Benim bildiğim Aziz Yıldırım, tapon mallara para vermez. Çarşıyı bitirin, adam gibi oturun, maçınızı seyredin. Beşiktaş ı, Beşiktaşlılara bırakın. Beşiktaş, çarşıda satılmıyor. Siz sevmeyebilirsiniz, ama, seveni çok.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..