Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Eylül '10

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş'ın hayat öpücüğü

Beşiktaş'ın hayat öpücüğü
 

Beşiktaş'ın Fenerbahçe için hayat öpücüğü olabileceğini daha hiçbir yorumda okumadım. Fener, 90 dakikalık periyod içerisinde biraz istikrar yakalarsa, Beşiktaş darmadağın olacaktır. Fener, sahip olduğu etkili ve açık alan oyuncuları sayesinde çok kolay sonuca gidebilir. Ve istediği sonucu alıp "Kocaman" bir nefes alabilir.
Beşiktaş ise, Schuster'in çılgın planı ile göze hoş gelen ama bir o kadar da riskli bir saha dizilişi ile çıkacak Şükrü Saraçoğlu çimlerine. Schuster, şimdiye kadar oynadığı bu plan ile epey prim topladı. Ama herhangi güçlü diyebileceğimiz bir takım ile oynadı mı diye soruyorum sizlere? "Kocaman" bir HAYIR. Schuster ya Türkiye'de oynanan ligi küçümsüyor ya da daha ona bu ligi öğretecek takımlarla karşılaşmadı.
İstanbul B.Belediye, Beşiktaş'ı nasıl komik ve zor durumlara düşürdü bir hatırlayalım ve şimdi bir de Fener'in açık alanda etkili olduğunu bildiğimiz futbolcularını bir düşünelim.
Kocaman da zaten eski çalıştırdığı takımlarda kontraatak futbolu oynatmıyormuydu. Bu yüzden bu maç Fenerbahçe için biçilmiş kaftan olacak. Her iki takıma da haftasonu için başarılar dilerim. Centilmence ve sportmen tavırlarla her iki takımın futbolcularını sahada görelim.
 
Toplam blog
: 5
: 601
Kayıt tarihi
: 16.09.10
 
 

İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı opera-şan bölümünü, şan pedagogu Müved..