Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '10

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş Trabzonspor maçının öncesindeki görüş..

Beşiktaş Trabzonspor maçının öncesindeki görüş..
 

BJK


Beşiktaş - Trabzonspor maçı nasıl geçer?

Beşiktaş artık şansının devam etmesi için oynayacağı önemli maçlardan birine çıkıyor. Eğer kaybederse Fenerbahçe maçının prestij dışında çok anlamı kalmaz.

Genel bakıldığı zaman nasıl bir futbol bekleniyor ? Bana göre Trabzonspor stressiz olacağı için oldukça rahat bir oyunla Beşiktaşı yenmesi gerekir. Fakat ilk maçı göz önüne aldığımız zaman, çok gol kaçıran bir Trabzonspor ile girdiği pozisyonu gole çeviren bir Beşiktaş takımı izledik. Kontra atak futbolu oynayan bir BEŞİKTAŞ TRABZONU DEPLASMANDA YENDİ..

Şimdi ise roller değişti. Kazanmak zorunda olan Beşiktaş takımıdır. Kazanamazsa Bursaspor takımını yakalama şansı ancak mucize ile olur. Gençlerbirliği takımına Bursaspor puan verirse veya yenilirse, o zaman Beşiktaş bu maçı ne yapar yapar kazanır.Kazanamazsa büyük eleştiri alır.

Normal oyun oynamaya sakin olmaya telaşsız oynamaya çalışan bir Beşiktaş sahaya çıkarsa, maçı çok kolay kazanır. Seyircisi ile birlikte gol atarlar ve yemeden de maçı kazanırlar. Fakat böyle oynama şansları kalmadı.

Gelelim Genel olarak ligin son durumuna kısaca bakalım:

Stres Bursaspor takımına belkide şampiyonluğu kaybettirecek kadar tesir eder. Liderliği korumak adına, puan kayıpları yaşama ihtimalleri çok büyük ihtimaldir. Aankara' da berabere kalırlarsa, büyük yara alırlar..

Beşiktaş ise Trabzonspor maçına olmak olmamak maçına çıkıyor. Fakat kazanırlarsa, Fenerbahçe ile Kadıköy de sezonun final maçına çıkma hakkı kazanırlar..

Bana göre sakin olan kazanır. Trabzonspor takımı Şenol GÜNEŞ ile rahatladı. Normal oyunlarını oynarlarsa büyük ihtimalle kazanırlar.. Muhtemelen iyi oynayarak hemde kazanırlar.. Fakat az girebilecekleri gol pozisyonlarını değerlendiremezlerse insiyatifi Beşiktaş takımına bırakırlar. Beşiktaş az pozisyon verip, Trabzonspora karşı çok pozisyona girebilirler.

Sonuç olarak, Trabzonspor gol atarsa maçı kazanır. Gol atamazsa maçı kaybederler..

iZLEYELİM GÖRELİM..SEVGİ SAYGILARIMLA TOPRAK..

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..