Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '10

 
Kategori
Futbol
 

İşte sezonun son derbisi öncesi durum...

İşte sezonun son derbisi öncesi durum...
 

SEZONUN SON DERBİSİ KADIKÖYDE OYNANIYOR..

Kadıköy de Fenerbahçe - Beşiktaş'ı ağırlıyor... Sezonun son derbisi nasıl geçmesi bekleniyor ?

Aslında bu maçın Bursaspor ve Fenerbahçe takımları için önemi büyüktür.

Şöyle ki, Beşiktaş mutlak kazanmak zorunda olsa bile, eğer F.bahçe diğer 4 maçını kazanması durumunda Beşiktaş her maçını hatta Bursa yı deplasmanda yense bile Fenerbahçe şampiyon olur.

Normal şartlar altında Fenerbahçe şampiyonluk moduna girmiş durumdadır. Bursaspor takımı Galatasaray'a A.S.YEN stadına gelecektir. Bu maç G.Saray için hem şampiyonluk hemde şampiyonlar ligi için önemlidir. Dolayısıyla sezonun düğümü G.SARAY - BURSA maçında büyük ölçüde çözülür.

Fbahçe - Beşiktaş maçına daha hazır giriyor. Sezonda çok eleştiri alsalarda, zor olan G.Saray maçından zaferle ayrıldılar. Şimdi bu zaferi taclandırmak için de bu Beşiktaş maçını zorda olsa kazanmak zorundalar. Beşiktaş ise öncelikle ligteki sıralaması açısından önem kazanan ilk maç budur. Bu maç ile işi bitmiyor. Bursa deplasmanındada kazanmak zorundalar. Ligte bu maç BURSASPOR için büyük önemi vardır. İnanın Beşiktaş takımından çok Bursaspor bu maçın F.Bahçe nin kazanmaması için duacılardır.

Lig neden bu hal aldı ? Bursaspor G.Birliği ile Ankarada berabere kalarak aslında şampiyonluğu F.bahçe ye hediye etti. Bu hafta muhtemel Beşiktaş galibiyeti F.Bahçenin şampiyonluk yolunda dev adım atması demektir.

Kadıköy de büyük taraftar desteği ile Fbahçe takımı Beşiktaş takımı karşısında kazanmaya yakındır. Beşiktaş takımının bu maçta kazanması için öncelikle kadro seçimi önemlidir. Orta saha üstünlüğü olan bir takım ile oynaması beklenen Beşiktaş, eğer forvete yönelik bir on bir ile oynarsa büyük hüsrana uğrayacaktır.

Maçın Fenerbahçe için baktığınız zaman daha kolay geçmesi bekleniyor. Seyirci desteği ile motive olan bir takım ve bu stadta son dönemde büyük maçlarda iyi oynamasını bilen bir takım: FENERBAHÇE..

Beşiktaş ise bu yıl ligte istediğini bir türlü yansıtamadı. Kadro zenginliğini skorlara yansıtamadı. Seyircisi bu maç sonrasında muhtemel alınacak bir yenilgi sonrasında şampiyonluğun kaçtığını düşünmesinler... Eğer BEŞİKTAŞ yenilirse, bu normal sonucun sonrasında değil, uzun süredir beraberliklerle sonuçlanan maçlardaki hatalarına bakmalarında fayda vardır.

Derbi nasıl sonuçlanır. SÜRPRİZ BEKLEYEN BURSA- G.SARAY- BEŞİKTAŞ takım taraftarları var. Elbette Beşiktaş maçı kazanabilir. İyi takım, büyük takımdır. İyi oyuncuları vardır. Futbol da her sonuç vardır.

Fenerbahçe tecrübesi ve seyircisi ile bu önemli maçı zorda olsa kazanacaktır. Bana göre Guiza ofsayt bayraklarına takılmassa kilidi açacaktır.

SİZE İLGİNÇ BİR SÖZ YAZARAK YAZIMI NOKTALAMAK İSTİYORUM: MEHMET TOPUZ bir sürpriz yaparak, ilk golünü bu maçta atabilir.

MAÇ SONU İZLEYELİM GÖRELİM. HAKEMLERİN MAÇA TESİR ETMEMESİNİ BEKLİYORUZ..

SEVGİ VE SAYGILARIMLA.TOPRAK SARİ

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..