Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '10

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Beni rahat bırakın..

Beni rahat bırakın..
 

ALINTI


Herkes kendi hayatını yaşasın. Hiç kimse sevgilisini değiştirmeye çabalamasın...

Türk insanı özellikle biz erkekler sevgilimizi veya kadınımızı özgürlüğünü sınırlamak pahasına her şeyden engelleriz. Aslanda kıskanmak adına veya çok sevmek adına bu engellemeyi yaparken dengeleri korumak gerekmektedir.

AŞK KISKANMAKTIR.. Evet bu cümle doğrudur. Çünkü kıskanmayan biri sevgisini eksik yaşıyordur. Evet belki size göre kıskanmak hastalıktır. Bana göre ise makul ve mantıklı sınırlar içinde kıskanılmak ve kıskanmak güzeldir. Sevgiliniz çok güzel ise, kıyafetinde mesala transparan bir kıyafet giydi ise, bu kıyafet çok güzel oldu demek muhteşem zarif bir davranıştır. Ama bana göre zor bir davranıştır. Herkesin hazmedemeyeceği bir kıyafetin sevgiliniz tarafından tercih edilmesi çok büyük sıkıntıdır. Bu sıkıntıyı aşmak her babayiğidin harcı değildir. Güzel bir kadın için çok hoş ve üzerine yakışsa bile, yanındaki sevgilisinin hoş görülü davranması imkansızdır.Güzel bayanlar, transparan bir kıyafet giymenize :- Sevgiliniz size olmaz derse bu kıskançlığını anlayışla karşılamanızı tavsiye ederim.

AŞK HOŞGÖRÜDÜR. Sevgiliniz özgür olsun. Lütfen kendisine çok fazla karışmayınız. Rahat olsun. İstediği gibi konuşsun veya davransın. Eğer sizi seviyorsa ve size aşık ise korkmayın sizi asla aldatmaz... Ne kadar karışırsanız o kadar kendinizden uzaklaştırırsınız. Sizi ne kadar çok severse sevsin, eğer aşırı sıkarsanız mutlaka sizden uzaklaşır. Bu sizi sevmemesi anlamına gelmesin, size aşıktır. Fakat aşırı baskı uzaklaşmasına sebep olur.

AŞK TUTKUDUR... BU KONUYU İSE SİZE BAŞKA BLOG YAZIMDA AYRINTILI VE ÇOK ÖZEL OLARAK YAZMAK İSTİYORUM...

SEVGİ VE SAYGILARIMLA... TOPRAK SARİ

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..