Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '10

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaşlılar, Heykel İşini Ciddi Ciddi Düşünün

Beşiktaşlılar, Heykel İşini Ciddi Ciddi Düşünün
 

Fotoğraf, www.milliyet.com.tr adresinden alınmıştır.


Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ nde CSKA Sofya ile yaptığı karşılaşma sonrasındaki yazıma” Heykeli Dikilecek Adam Fabian Ernst “ başlığını atmıştım. Siyah- beyazlıların bu akşamki Medical Park Antalyaspor maçı, bu başlığın haklılığını ispatladığı gibi Fabian Ernst’ in takımını nasıl galibiyete götürdüğünü de bir kez daha gösterdi.

Guti’nin yokluğunda Schuster farklı bir şey denemeye kalktı. Necip, Ernst ve Aurelio’ yu beraber sahaya sürdü. Hilbert, sağ beke geçti.

Beşiktaş, belki de bu kadronun da etkisiyle ilk yarı çok az pozisyon verdi. Kendisi ise çok koştu, iyi mücadele etti. Ama gol bulmakta ya da son vuruşu yapmakta başarılı olamadı. Ciddi anlamda pozisyona da giremedi.

İkinci yarı Schuster’in değişiklik yapmasını bekledik. Ama o yapmadı. Belki de yapacaktı ama 55. dakikada Bobo golü atınca Beşiktaş da, Schuster de kendine geldi. Yalnız şunu belirtmek şart: Golde aslan payı Ernst’ e ait. Alman futbolcu içeriye o kadar güzel bıraktı ki, anlatılmaz. Bobo da güzel vurdu.

Gol, Beşiktaş’ ı rahatlattı. Ama her halde fazla rahatladı ki, golü yedi. Zaten özellikle 60. dakikadan sonra artan bir Antalyaspor baskısı vardı. 69. dakikada Hilbert ve Hakan Arıkan öyle bir hata yaptılar ki, Tita belki de hayatının en rahat gollerinden birini attı. Kaleci Hakan iki haftadır boş geçmiyor. Dikkat etmeli. Böyle giderse kulübeden Cenk Gönen’i izlemesi yakındır.

Ancak Ernst, 90+ 1’ de yine mükemmel çıkarttı ve Bobo yine affetmedi. Bu Ernst, resmen biyonik bir adam.

Gelgelelim çekirge ikinci kez sıçradı. Üçüncü kez sıçrar mı bilinmez.

Bir parantez de Quaresma’ ya açmak gerekiyor. Portekizli futbolcu bu akşam yapılması gereken her şeyi yaptı. Alkışı da fazlasıyla hak etti.

Unutmadan, Beşiktaş bu sağ bek sorununu artık devre arası mı olur bilemem ama mutlaka çözmeli. Rakipleriyle kıyasladığımızda siyah- beyazlıların tek sorunu bu gözüküyor.
 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..