Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '11

 
Kategori
Siyaset
 

Beyin fıtıklı liderler

Beyin fıtıklı liderler
 

Seçimlerden sonra değiştirilmesi düşünülen yeni Anayasa taslağında yer alacak maddelerin içinde federasyon'a yönelik kapı aralama, Türkiye Cumhuriyeti tanımının değiştirilmesi ve Bayrak sembolünün değiştirilmesi gibi kamuoyunu yaralayacak düzenlemelerin getirilme korkusu seçmeni çok düşündürüyor.. 

Bu korkular yetmiyormuş gibi AKP'nin süflörü Bülent Arınç başka bir korku salıyor topluma. "Laiklik değil, İslam birleştirir bizi" buyuruyor.. Seçimlere ramak kala bir de bu sözü tartışacağız oturup.. 

Washington'un Büyük Ortadoğu Projesi internant'ında önemli bir arguman olan Türkiye'yi iç savaşa sürükleyecek Anayasa değişikliğine seçmen hayır diyecek, seçmen AKP'ye 367 Milletvekili çoğunluğuyla tek başına Anayasa'yı değiştirebilecek yetkiyi vermeyecek diye düşünüyorum..AKP içinde sağ duyulu seçmenlerden MHP'ye oy akmalı ve Bahçeli mutlaka Mecliste olmalıdır.. 

Meydanlarda sert konuşmalar devam ediyor.. Türkiye ilk defa bu kadar gergin bir durumla seçimlere hazırlandığını görüyoruz.. Sanki her an herşey olabilir kuşkusuyla olağan dışı bir durum yaratılıp seçimlerin iptali veya ertelenmesinin söz konusu bile olabilir diye düşünüyorum.. 

Beyin fıtıklı liderlerden beklense beklense böyle bir beklenti ortaya çıkarırlar.. 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..