Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Temmuz '16

 
Kategori
Güncel
 

Bir "hasta adam"ın peşinde "bir dolarlık" adam olmak!

Bir "hasta adam"ın peşinde "bir dolarlık" adam olmak!
 

internetten alınmıştır


15 Temmuz ihanetin baş rol oyuncularının cebinden hep bir dolarlık Amerikan bankonotu çıkıyor...Bu 1 Dolarlar  FETÖ'ye ve tabii Amerikaya bağlılığın bir işareti olan kartvizit görevi yapıyor.

Bu millet, kıt imkanlarına rağmen her türlü fedakarlığı göstererek yetiştirdiği subayları, cebinde 1 Dolarlık banknotla asıl aidiyetlerinin nereye olduğunu gösterdiler.

İhaneti cebinde taşıyan bir güruh oluşturulmuş...Bu yapılanmayı çok iyi tanıyan Hüseyin Gülerce, FETÖ liderinin yıllarca ilaç içtiğini ve bu ilacın etkisiyle halisülasyonlar gördüğünü yazıyor...

Aslında hasta bir ruh kendi hezeyanlarından koca bir "ordu" kuruyor...Meseleyi sadece ilaca bağlamak elbette doğru olmaz... Bu ilacın arkasında koca bir Pentagon'un olduğuna şüphe yok.

Bu aziz milletin kendi kıt imkanlarına rağmen her şeyini feda ettiği "askerleri", meğerse 1 Dolarlık adamlarmış...Bundan daha iç acıtıcı ne olabilir ki...

Her biri binlerce, yüz binlerce dolara mal olan bu subaylar, devletinin kendileri için yaptığı fedakarlıkları görmüyor da gidip Amerikanın 1 Dolarına ram oluyor!!..İşte soysuzlaşmak budur...

Bugün, bu "general"lere sorulmalı...Derdiniz neydi, neyiniz eksikti ki kalktınız bu milletin Meclisini bombaladınız...Kimden neyi kurtarmak istediniz ya da kime neyi kazandırmak peşindeydiniz??

Bu soruların bir cevabı var mıdır?...Kendini 1 Amerikan Dolarına feda etmiş bu "zavallı"ların verebileceği bir cevap var mıdır?...Korkarım, yaptıklarının insanlık tarihinde ender rastlanan alçaklıklardan biri olduğunun farkında bile değiller...

Ruhları çalınmış, beyinleri istimlak edilmiş...Vatanlarına, milletlerine, tarihlerine ve dinlerine ihanet ederken bunu kimin adına yaptıklarının farkında bile değiller.

Şimdi, başkaları için Cehennem çevirdikleri Silivri Cezaevini, o hep söyleyedurdukları "Medrese-i Yusufiye" yapar da kendileriyle hesaplaşırlar mı?...Burada dış etkilerden uzak, yaptıklarının farkına varıp başlarını Silivrinin taş duvarlarına vura vura akıllarını başlarına getirirler mi?

Sanmıyorum...Çünkü, onlar için "Medrese" de "Yusuf" da dışardayken, başkaları üzerinde hukuk tahakkümü kurmuşken geçerliydi...Bunları yetiştirenler ilkin "takiyeciliği" öğretmişler ne yazık ki...

Bir aile için de, bir millet için de en acısı, çocuklarının ruhunu ve beynini başkalarına çaldırmaktır...Paranızı, arabanızı, eşyanızı çalsınlar, yenisin alırsınız ancak eğer çocuklarınızı çalarlarsa bunun telafisi yoktur.

Binlerce dolar harcayarak yetişmiş insanlarınız gider 1 Dolara tüm varlığını satar...Türkiye, belki de tarihinde ilk kez, böyle büyük ve böyle acı bir ihanetle karşı karşıya kaldı.

İnşallah, bu ihanetin bertaraf edilmesiyle, Büyük Türkiye'inin temelleri de atılmaya başlamıştır. Kendi varlığını 1 Amerikan Dolarına armağan eden hainler çıksa da, varlığını vatanına, milletine ve imanına armağan etmiş gençlerimiz çoğunluktadır.

Bu yüzden geleceğimiz bugünümüzden daha aydınlık olacaktır, İnşallah!

Hayırlı cumalar!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..