Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

Bir iyi haber: Fenerbahçe... Bir kötü haber: Galatasaray

Bir iyi haber: Fenerbahçe... Bir kötü haber: Galatasaray
 

Galatasaray maçı 20:45’de başlamıştı, Fenerbahçe maçı da 21:00’de... Şampiyonlar Ligi’ne kalmak için son maçlardı. İki hafta önce Fenerbahçe-Partizan’la, Galatasaray da Steaua Bükreş’le 2-2 berabere kalınca son maçlar kolay olmayacaktı. Önce kötü haber geldi: Galatasaray 1-0 yenildi ve artık UEFA kupasında devam edecek. 15 dakika sonra iyi haber geldi: Fenerbahçe 2-1 yendi ve artık Şampiyonlar Ligi’nde.

Maçları yayınlayan televizyon kanallarına erişimim olmadığı için canlı izlemedim, FBTV ve GSTV’nin radyo anlatımından dinledim. Galatasaray 1-0 yenik oynuyor, Fenerbahçe 2-0 önce ve golü yedi 2-1 oldu. O sırada GSTV’de maçı anlatan spiker “Burada haberler kötü, bari İstanbul’dan iyi haber gelsin” diyordu. Galatasaray maçı tamamlanıp elenince, FBTV’deki spiker üzüntülerini ifade ediyordu. Bunlar kutlanacak davranışlar. İşte Fair-Play bu... Galatasaray elendiği için Fenerliler üzülecek (bunlardan biri de benim), Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine kalında Cimbomlular sevinecek. Hem Fenerbahçelileri hem de Galatasaraylıları kutluyorum.

Şimdi neler olur?

    Fenerbahçe grubunda ilk ikiye girer ve devam eder.Fenerbahçe grubunda üçüncü olup UEFA’ya devam eder. Belki orada Galatasaray’la, belki de Beşiktaş’la final oynarlar. Ne güzel olurdu.

Futbolda bu akşam bitti, yarın herkes kendi yolunda en güzel şekilde yürüsün.

Ankara, 27 Ağustos 2008

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..