Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1 Ocak 1982'de Aksaray ili Yesiltepe Kasabasinda dunyaya geldim. 1989'da yilinda Aksaray'a tasindik ve ilk, orta ve lise egitimimi orda tamamladim. Turizm otelcilik lisesi yillarimda Antalya'da iki kez alti aylik staj yaptiktan sonra dort yil daha turizm sektorunde calistim. Turkiyenin sayili otel zincilerinden olan Sunrise o..

Devamı
 
 
Abhazların erken sevinci

Olayi cok iyi anlatmissiniz. Tesekkurler.

08 Eylül 2008 21:48
Köy Enstitüleri

Yapilan herseyin belli bir gecerlilik suresi vardir. Koy Enstituleri de kendilerine verilen misyonu tamamlamistir ve yerini degisik egitim kurumlarina birakmislardir. Iyi mi oldu, yoksa kotu mu oldu konusunda sizler kadar bilgi sahibi degilim; lakin degismeyen tek sey degisimdir. Ataturk'un ilke ve inkilaplarinin yorumu dahi zamanla istensede istenmesede degismistir.

15 Nisan 2008 14:51
İspanya 17/9 ve...

Kadinlarin nasil giyinmesi konusunda ozgurlugunun olmadigi bir ulkede temsil oranlarinin dusuk olmasi gayet normaldir. Insanlari basinin icindekiyle degilde disindaki bezle degerlendiren sozde ilerici ozde bagnaz topluluk bizleri hedeflenen ufka dogru degilde dalga gecilen Iran sevisesine getirmistir.

14 Nisan 2008 09:36
 
Toplam blog
: 4
: 433
Kayıt tarihi
: 27.12.07