Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '17

 
Kategori
Güncel
 

Bir yanda Kato kahramanları, bir yanda FETO korkakları!

Bir yanda Kato kahramanları, bir yanda FETO korkakları!
 

internetten alınmıştır


Her şerde bir hayır vardır ya, 15 Temmuz darbe girişiminin hayrı da ordu içinde yapılanmış "onursuz" asker kılıklıların deşifre olması oldu.

Hayır, sadece ekmeğini yediği, üniformasını giydiği millete kurşun sıktıkları için değil, aynı zamanda mahkemelerde sergiledikleri ucuz, bayağı ve pespaye "savunma" taktikleri için de...

Bu adam(!)ları darbe öncesi o haki üniformalarıyla, omuzlarındaki yıldızlarıyla görsek "asker" sanır selama dururduk belki de...Ama bugün mahkemelerde yaptıkları şaklabanlıklara bakınca, ordumuz ne tür bir haysiyetsizler güruhundan temizlenmiş daha iyi anlıyoruz.

27 Mayıs darbecilerinin alçakça suçlamaları karşısında Rahmetli Menderesin duruşuna bir bakın... Hiç biri akıllla, izanla ve hukukla alakalı olmayan nice suçlamalara bile tüm nezaketini ve saygısını koruyarak cevap veriyor.

Milletine hizmet etmekten başka suçu olmadığı halde, zalimce suçlamalar karşısında, "sizin gibi darbeci alçaklara verecek cevabım yoktur, sizi tanımıyorum" demiyor, o devlet adamı saygınlığı ile hiç biri dikkate alınmayacak cevaplarını veriyor... Üstelik o darbe yapan değil, darbenin mağduru iken...

Bir de şu FETÖ hainlerine bir bakın... Güya bunlar asker... Emperyalist efendilerinin goygoylamasıyla darbe girişiminde bulundular, milleti katlettiler, şimdi hiç bir şey olmamış gibi, pişkin pişkin sırıtıyorlar!!

Darbecilerin haysiyetsizliği 27 Mayıs'ta ortaya çıkmıştı... Sonraki yıllarda da benzerlerini yaşadık... Ancak, yine de şu son mahkeme soytarılığını hiç birinde görmedik... Merhum Menderes'i ve iki arkadaşını haksız yere idama gönderenler bile bu kadar onursuz olmamıştı...

Elde belgeler var, görüntüler var adam hala pişkin pişkin inkar ediyor... Şu görüntüdeki sen değil misin, sivil adam selam durmuşsun, her şey ayan beyan ortada... Hala o ben değilim ya da arkadaki çavuşa kapıyı kapat diyorum, diyor!!

Bir başkası, Akıncılar üssünde yakalanmış, hakimin, oralarda ne arıyordun, sorusuna gezmeye gelmiştim, diye karşılık verebiliyor!!

Efendileri öyle emir vermiş ki, beş yaşındaki bebenin söyleyemeyeceği yalanları uydurup duruyorlar, utanmadan sıkılmadan...Ya da hala güvendikleri bir yerler var!!

Allaha binlerce şükür olsun ki, sizin gibi haysiyetsiz, onursuz adamlar bu ordunun içinde kalmadı...15Temmuz gecesi bu aziz milleti sokmak için, başınızı deliklerinizden çıkardınız da bu devlet de sizi temizleme fırsatı buldu.

Ya bunu yapmasaydınız da bu "peygamber ocağı" orduda kalsaydınız bu milletin hali nice olurdu... Sizin gibi haysiyetsiz adamlar, bu vatan topraklarını ite çakala karşı savunabilir miydi?.. Asla!

Biz zannederdik ki, yıllarca okutup üzerine üniforma giydirdiğmiz, omuzuna yıldızlar taktığımız "kahraman" askerlerimiz bizi koruyacak!!! Oysa, sizin gibi onursuzlar kendi haysiyetini korumaktan acizken bu milleti mi koruyacaktı!..

Allaha hamd ü senalar olsun ki, siz bu kahraman ordu'nun içinden ayıklandınız... Vatanın selameti, milletin huzuru için Kato dağlarında şehit düşen yiğitlerimizle birlikte anılmayacaksınız...Sizin içerden destek verdiğiniz teröristleri onlar canları pahasına, dağdan dağa kovalayıp yok ediyor...

Nice yiğitler vatan uğruna şehadet şerbeti içip Peygamberin ağuşuna gömüldüler...Daima dik tuttukları bayrakları gibi bayraklaştılar...Kahramanlarımız olarak tarihe geçtiler.

Siz, üzerine Türk askeri üniforması giymiş, "emperyalist devşirmeleri" olarak tarihe geçeceksiniz...Bunun böyle olduğunu mahkeme safahatında da sergileyerek, nasıl bir "hainler ordusu"ndan kurtulduğumuzu gösteriyorsunuz.

Kurşunu düşmana değil, kendi insanına sıkmış, sonra da yaptığı alçaklığı ucuz numaralarla inkar etmiş, her türlü bayağılığı sergilemiş hainler olarak anılacaksınız...Belki, idam edilmeyeceksiniz ama, şerefsiz bir hayatın mahkumu olarak yaşayacaksınız!

Bizi, "siz"den kurtaran Rabbimize hamdolsun!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..