Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '13

 
Kategori
Siyaset
 

Bir yüzde kaç elli var?

Bir yüzde kaç elli var?
 

İlk gün “halk eylemi” dediler ve gittiler halkın dükkânının camını çerçevesini indirdiler.

Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ın ve Beşiktaş’ın taraftarlarının el ele eyleme destek verdiğini söylediler. Sanki tüm Fenerbahçeliler, tüm Galatasaraylılar eyleme destek veriyormuş gibi gösterdiler. Oradaki 20 Fenerbahçeliyi 20 milyon Fenerbahçeliye denk saydılar. Örneklem yanlış olunca ankette geçersiz oldu tabii ama görmediler gerçeği görmek istemediler.

Meydana Ak Partilileri de koydular. Baktılar bunu kimse yemiyor biz kalan %50’yiz dediler. Türkiye’nin yarısı sokakta Tayyip bak senin kadar seçmenimiz var demek istediler. CHP işe örgütlü yaklaştı ve tüm teşkilata özel emir verdi kesinlikle bayraklı, afişli gidilmeyecek gösterilere diye. Niye? Çünkü bunu bir sol hareket değil de halk hareketi göstermek istediler.

MHP’liler ilk başta mesafeli yaklaştı olaya. Fakat Bahçeli adam gibi bir duruş sergileyince meydana katılanlarda geri çekildi. Ama onlar hala biz %50’yiz demeye devam ettiler. Hatta kendi kanallarında Bahçeli’nin açıklamalarını vermediler bile çünkü o açıklamaları hiç sevmediler.

BBP destek vermedi, Saadet Partisi destek vermedi, HAS Parti zaten Ak Parti’yle birleşti. Kaldınız mı tek başınıza.

EMEP’i, İP’i, DSP’si, TKP’si, CHP’si, BDP’si birleşseniz toru topu alacağınız oy %33 arkadaş ötesi yok.

Anlamadınız mı hala arkadaşım?

Bu ülkede halkı öteleyip halkçıyım diyene, milletin örfünü, âdetini, dinini silmeye çalışıp milletçiyim diyene, kendisine oy vereni sevip vermeyene aptal diyene oyda yok iktidarda yok.

Haydi, herkes kendi yoluna (!)

Yazının Yayını: http://www.mehmeteminztrk.com/

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..