Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '14

 
Kategori
İnançlar
 

Birileri Mürşit Zöhre Ana'nın kerametlerine inanmıyormuş !..

Birileri Mürşit Zöhre Ana'nın kerametlerine inanmıyormuş !..
 

Birileri Zöhre Ana'nın kerametlerine inanmıyormuş !..


Tarih; hakikâtleri haykıran ve bu uğurda herşeyi göze alan yeri geldiğinde can cömertliği yapmaktan geri durmayan peygamberle, evliyalarla hatta bilge insanlarla ve bilim adamları ile doludur...

Felsefenin en büyük filozofu Sokrates neden idam edildi?

Ortaçağ karanlığında Bilim adamı olan Galileo Engizisyon mahkemelerinde neden yargılanıp ölüme mahkum edildi?

Resmi İslam tarihi peygamberlerin başına gelen korkunç olaylarla doludur.

Tanrı’yı çıkarları için malzeme olarak kullanan Romalılar, papazlar düzenlerini eleştiren Hz. İsa’yı çarmıha mahkum etmediler mi?

Firavun’un teokratik düzenine meydan okuyan Hz. Musa ülkesinden sürülmedi mi?

Yusuf peygamber kör kuyulara atılmadı mı?

İbrahim peygamber ateşe atılmadı mı?

Hak'kın yeryüzündeki temsilcisi, son peygamber Hz.Muhammed Mustafa'yı da güllü yollar beklememişti !.. Onu öldürmek için, soyu Ehlibeyti bitirmek için çabalamadılar mı?

Hz.Üseyin; Muaviye soyunun, Ehlibeyt düşmanlığından dolayı o korkunç zulümlere uğrayıp "Allah şehidi" sıfatını almadı mı?

Pir Sultan Abdal, Osmanlı'nın haksızlıklarına , Yezidleşen, Emevileşen o pislik düzenine karşı çıktığı ve Hz.Ali'den yani ŞAH'tan ödün vermediği için idam edilmedi mi?

Bakın birileri geçmişte bugün milyarlarca insanın inandığı Hıristiyanlık ve Müslümanlık gibi dinlerin peygamberlerine neler yapmışlar?

Bu peygamberlerin, evliyaların mucize ve kerametlerine o dönemde yaşayan insanlar inansalardı soruyorum size Hz.İsa çarmıha gerilir miydi?

Hz.Üseyin, 72 pareye bölünüp o mübarek başı gövdesinden ayrılır mıydı?

Pir Sultan Abdal, bildiği gerçekleri egemenlerle uzlaşarak topluma bildirseydi, ŞAH'ından taviz verseydi o dar ağacına gönderil miydi?

Birileri son gelen Evliya Mürşit Zöhre Ana'nın kerametlerine inanmıyormuş!

Yaşayan Tek Ehlibeyt Evliyası Pir Zöhre Ana'nın getirdiği mesajın gücü karşısında bocalayan, menfaatlerini kaybedeceklerin i düşünen bazı Aleviler, sarıklı sakallı Yezidler önce mesaj getirenin, batından ses verenin kişiliğini hedef aldılar. Onu küçük düşürmek, itibarsızlaştır mak için onun bir “ üfürükçü, nuskacı ” olduğu propagandasını yaptılar. Bunun için kutsal ittifaklar kurdular, gizli toplantılar yaptılar, insanları satın aldılar, yalancı şahitler buldular, uydurma müfeştiş raporlarıyla Zöhre Ana-Ali vakfını kapattılar !..

Ama "Güneş balçıkla sıvanmaz" canlar. Ehlibeytin temeli Hak Muhammed Ali ise ki öyle o zaman kimse Ehlibeyti susturamaz. Mürşid Zöhre Ana, otuz yılı aşkın süredir Hakkın bildirmek istediği tüm hakikâtleri ne pahasına olursa olsun uzlaşmadan, eğilip bükülmeden,insanların bildiği veya bildirdiği şekilde değil Hakkın emrettiği şekilde topluma aktarmakla görevlidir.

Gerek geçmişin, gerekse günümüzün egemenleri, kendilerinin doğru yolda olduğunu kelle sayılarıyla, geçmiş atalarıyla ve evliyalaştırdık ları “ hocalarıyla, dedeleriyle ” kanıtlamaya çalışırlar. İşin tuhaf yanı, halka kör taklitçiliği benimsetenlerin ön safında yer alanlar dini liderlerdir. Şeytan evliyaları; saltanatlarını ayakta tutan cehaleti, çeşitli dini terimlerle kurumlaştırarak kitleleri Ehlibeyt'ten ve O’nun gönderdiği Yaşayan Ehlibeyt Evliyasından, bildirdiği mesajdan uzak tuttamın gayreti içerisindeler.. .

Kuşkusuz Pir Zöhre Ana, bütün bu menfi gayret içerisinde olanların baş hedefidir. Geçmişte Ehlibeytin kurucularını baş hedefe alanlar ve Ehlibeyte kastedenler aynı zamanda Ehlibeyti sevenleri de hedef tahtasına almışlardır.

Her türlü riski göze alarak Ehlibeyt yanında yer alan inançlı insanlar tarihin her döneminde çetin bir sınavla karşı karşıyadır. Toplumdan aforoz edilmek, Akrabaları tarafından reddedilmek, Ekonomik sıkıntılar içerisine sokulmak, inançsızların -Yezid zihniyetli inançsızlar kastedilmektedir- hakaret ve işkencesine uğramak. Ezilmek, sürülmek, öldürülmek; ama gerçeği savunmaktan yılmamak...

Ehlibeyt Evliyaları ve beraberindekiler, kendilerine yöneltilen tüm saldırı kampanyaları karşısında din ve inanç özgürlüğünü savundular. Menfaatlerini düşünen dini liderler ve düşünce konforları bozulan insanların kopardıkları yaygara ve estirdikleri "terör", karanlıklarını ışığın aydınlığından korumaya yetmeyecektir.

Aşk ile..

http://www.zohreanaforum.com

 
Toplam blog
: 12
: 39237
Kayıt tarihi
: 24.07.10
 
 

Merhaba, on dört yıldır çocukların ve gençlerin sosyal gelişimleri için çalışmalar yapıyorum. Ayr..