Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '07

 
Kategori
Mizah
 

Biz türkler

Biz türkler
 

İnternette dolaşırken bir yazıya gözüm takıldı, başladım okumaya ve çok hoşuma gitti, bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim buyrun, dünyanın neresine gidersek gidelim, biz bizim kokumuzu alırız, yazı böyle başlıyor ve devam ediyor" Desenlerini beğenerek aldığı yeni bir mobilyanın üstünü başka bir örtü örterek kullanan kişi Türk'tür.

"Geçirdiği trafik kazasından sonra kanlar içinden çıkıp, çarpılmış arabasına üzülen Türk'tür. "Tüp kaçırıyormu kaçırmıyormu diye kibrit yakıp kontrol eden Türk'ten başkası olabilir mi? "Yemekte eti bıçakla değilde çatalın yanıyla kesmeye çalışan bir Türk'tür. "Kırmızı ışıkta durduğunuz için size ancak bir Türk bağırabilir. "Ancak bir Türk Cola'yı çalkalayıp fışkırtarak asitsiz içmeyi akıl edebilir. "Elektronik hesap makinesini ve uzaktan kumandasını naylona sarmış üzerinede lastik geçirmiş birini görürseniz işte o Türk'tür." Ancak bir Türk kulağını kalem yada örgü şişiyle karıştırabilir.

"İşinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten başkası olamaz(Şerefsizin oğlu ne iş yapmış be helal olsun) "Ancak bir Türk sinyal lambası dururken kolunu çıkararak dönüyorum hareketi yapabilir. "Ancak bir Türk trafik ışıkları kırmızıdan yeşile döndüğünde önündeki herkesi salak sanarak kornaya basabilir. "Plastik yoğurt kabını saksı yapan elbette ki Türk'tür. "Uçakta bulunan tanıdıklarına uçak havalandıktan sonra görmeyeceğini bildiği halde el sallayan birini görürseniz hemen boynuna sarılın çünkü o Türk'tür." Nasıl biz Türk.'ler neymişiz gerçektende şöyle bir kendimize bakarsak ne kadar bize doğal gelen ama aslında doğal olmayan işler yapıyoruz değilmi.

KAYNAK: Hasan kaçan-Bir Türk'ü nasıl tanırsınız.

 
Toplam blog
: 29
: 1286
Kayıt tarihi
: 15.09.06
 
 

Okumayı ve yazmayı seven ve bunları insanlarla paylaşmayı  barış ve hoşgörünün bütün insanlığa eg..