Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '10

 
Kategori
Blog
 

Blog yazarlığının hayatımızdaki önemi…

Blog yazarlığının hayatımızdaki önemi…
 

Evet, okul hayatımızda pekçok şeyi sular seller gibi ezberledik! Ama sanıyorum ki hiç bir ödevimizin hiçbir satırı bu denli değer kazanmamıştır! Çünkü blog yazarlığının yarattığı zenginlik içimize her geçen gün daha çok işliyor! Gün geliyor hiç iddialı olmadığınız bir yazınız internet ortamında çok tıklananlar arasında gösteriliyor! Kullandığımız üslup sokaktaki insanın beklentileriyle bire bir örtüşüyor çünkü ve yayınlarımızda hemen her sorunun cevabına rastlamak mümkün!

Günlük yaşamda, önümüze sunulanların sorgulamasını yaparken, hatta "orada dur bakalım" derken dahi daha samimi yaklaşımlar sergileyerek kaleme alıyoruz!

Düşüncelerimizi adeta bir sohbet tadında paylaşıyoruz, olası sorunlar karşısında tedbirler alınmasına vesile oluyoruz gücümüz yettiğince !!

Bu nedenlede binlerce yazarın binlerce köşeden konuştuğu bu saygın ortamda, okuyucu hemen her yazara ve her yoruma ilgi duyuyor.

Okurken kafasını fazla yormuyor çünkü, yolu kısalmış oluyor, yani zihinle değil adeta göz ucuyla bir solukta okunuyor böylesi yazılar.

Öyle ya, Google kayıtlarında görüleceği üzere hatırı sayılır bir okuyucu kitlesinin yazılarımızı takip ettiği tartışılmaz bir gerçek.

Tüm bunların oluşmasında ise bir büyük gazetenin blog yazarları olmamızın etkisi çok büyük.

Blog yazarlığına başlamadan önce bu denli zengin bilgi dağarcığına sahip değildik oysa!
En azından ben değildim!!!
Sizi bilmem!

 
Toplam blog
: 1021
: 1607
Kayıt tarihi
: 19.10.07
 
 

Çok eski olmayan bir tarihte tıpkı sizler gibi Melek'lere gülümsermişim uykulu hallerimde!  ..