Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '08

 
Kategori
Siyaset
 

İki ay önce Milliyet Blog’da “AKP kapatılıyor mu” diye sormuştum

İki ay önce Milliyet Blog’da “AKP kapatılıyor mu” diye sormuştum
 

18 Ocak 2008’de Milliyet Blog’da yayımladığım bir yazının başlığını “Başsavcının açıklamasını görmezden gelenler” şeklinde atmış ve yazı için kullandığım imaj üzerine heceleyerek

AKP
kapa-
tılı-
yor-
mu?

yazmıştım (1).

Bu akşam televizyonlar Yargıtay Başsavcısının açtığı davayı “ŞOK” gelişme olarak verdiler. Ben hiç şaşırmadım, çünkü bekliyordum, çünkü olması gereken bir gelişmeydi.

Yazımın son cümlesi aynen şöyleydi: “AKP inadını sürdürür ve kapatma gerçekleştiğinde bu haberi de görmezden gelebilecekler mi?”

Blognot: Bu konuda iki yazı yazmıştım. Biri bu yazıydı diğeri AKP kapatıldıktan sonra kurulacak partinin adının ne olabileceği konusundaydı. Ben ikisini de yayımlamadığımı sanıyordum. Başsavcının açıklamasından sonra merakla aradım ve birini yayımlanmış bulunca şaşırdım ve sevindim. Dün akşam yazdığım ve blog kategorisinde yayımladığım “Bloglarımızda değişiklik yaparken” başlıklı yazı bloglarımızda daha önce yazdıklarımızın tarihini kanıtlamak içindi (2). Sonra bu iki yazımı yayımlayacaktım. Birini iki ay önce yayımlamışım. Görünce yorumları ve tartışmaları hemen anımsadım. Diğerini önümüzdeki günlerde yayımlarım.

(1) Başsavcının açıklamasını görmezden gelenler (18 Ocak 2008): http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=86796
(2) Bloglarımızda değişiklik yaparken (13-3-2008): http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=98261

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..