Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '10

 
Kategori
Blog
 

BlogKondu! Herkesi Kucaklayacağım!

BlogKondu! Herkesi Kucaklayacağım!
 

BlogKondu! Herkesi Kucaklayacağım! Açılın! Açın Benim Önümüé

Savulun. Alemin kralı geliyor. Artık dertler sona erecek. Artık çileler bitecek. Yiieeeeyyttt ulennn.

** ** **

Sevgili Turgut Çelik’in Blog’a Tapulu arsaya gecekondur kondurmak yazısına yorum yaparken aklıma gelen başlık buydu. Sloganı da orada buluverdik “herkesi kucaklayacağım”.

Tabi başta söz verirken iyi düşünmek gerekiyor. Herkesi kucaklayacağım derken neyi kastettiğinizi iyi anlatmazsanız olmadık işler gelebilir başınıza.

** ** **

Kucaklamaktan baya bildiğiniz kucaklamayı anlayanlar olursa o zaman iş sakata biner. 50-60 kg olanlar neyse de yüz kiloluk bloggerler varsa yandın demektir. Adam lökkedenek kucağına oturuverir de ne eklem kalır ne kemik. Yassıhöyük kıvamına gelen bedenin ile artık blog da yazamaz olursun :)

İkinci olasılıkta cinsel sapkınlık anlaşılabilir. Kucaklamak tabiri her ne kadar cinsel içerik barındırmıyorsa da “kucak” denildiğinde akla geliveren kimi cinsel çağrışımlar olabilir. Çağrışım çağrışım geleni bağlar elbet ama yanlış anlamaya mahal vermemek için dikkat etmek de gerekir. Yoksa adınız çıkar dokuza, inmez sekize. Sekiz buçuk bile mümkün olmaz :)

Esas manasına geldiğimizde ise kucaklamak ile herkesi kapsayacak çözüm önerilerinin varlığına; herkesi ilgilendiren mevzuların mevcudiyetine vurgu yapılır. İşte sloganımızdaki ifade tastamam bunun ifadesine binaen söylenmiş olup başkaca anlam ihtiva etmez.

** ** **

“Kucaklamak” kısmını hallettiğimize göre iş BlogKondu’yu kondurmaya gelmiştir. “Ondan kolay ne var? İki dakikalık iş” derseniz yanılırsınız. Esas zor kısmı burasıdır. Zira nereye neyi konduracağının çok önemli olduğu topraklarda ikamet etmekteyiz.

Elinizdeki çantayı koyduğunuz yer de dahil olmak üzere tüm yerlere bu gözle bakmak ve aşırı derecede dikkat etmek gerekir. Öyle ki az evvel kondurduğunuz yer kamu arazisi çıkabileceği gibi üzerinden yol geçen şahıs arazisi de olabilir.

“Konduramazsan kondururlar gülüm” atasözünün doğruluğundan şek ve şüphe etmeyeceğiniz şekilde saniyeler içerisinde bilumum kondurma işlemlerinin yapılışına bizzat tanıklık edeceğiniz gibi arkanızı döndüğünüz anda meydana gelen şeylere elbette şahit yazılamayacaksınızdır. Bozacının şahitliğini şıracıların yapmasından gocunmayanlar derneği ile iletişime geçmek bu nahoş durumu düzeltmeye kafi gelmeyecektir.

** ** **

İşte bu namüsait şartlarda dahi kondurmayı gaye edinenlerden ise o zaman kılıcını kalkanını kuşanmış ve er meydanına rezervasyonunu yaptırmış olmalısın!

** ** **

Esas olaylar bundan sonra gelişir…
Yazarımız yemek molası verir…

** ** **

BlogKondu için yürütülen alt yapı çalışmaları devam etmektedir.
Madem alt yapısı varsa nasıl “kondu” oluyor diye merak edilebilir…

** ** **

Arkası yarın :))

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs519.ash1/30573_398553749236_252876759236_3930127_5731615_n.jpg

Sevgi ve muhabbetle kalınız..

Murat HACIOĞLU

W E B B E N

 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..