Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '13

 
Kategori
Özel Lezzet Durakları
 

Bolu köy kahvaltısı Kilyos'ta yapılır

DOĞAL – SERPME BOLU KÖY KAHVALTISI…

Havalar güzelleşti. İnsanlar hafta sonlarını doğa ile baş başa kalacağı mekanlarda geçirmeye de başladı. Güneş tatlı tatlı ısıtırken yeşillikler ve çimenler arasında, bol oksijenli ortamda, şehrin gürültüsünden uzak, her biri yöresel ürünlerden oluşan bir kahvaltı keyfi nasıl olurdu?

Kilyos yolu üzerinde tam da bu özellikleri karşılayan ve aradığınız lezzeti bulabileceğiniz Bolu – 2 Restaurant var. Mekanda hakiki Serpme Bolu kahvaltısı veriliyor. Ama kahvaltıda yok yok. Peynir çeşitlerinden, şarküteri ürünlerine, doğal yumurtadan, ev yağımı reçellere kadar hepsi doğal veya natürel ürünler… Üstelik hizmette kaliteyi yakalayan güleryüzlü çalışanları ve garsonları var. Ortam deseniz iç açıcı, huzurlu, yeşillikler arasında… Çocuklu ailelere de tavsiye ederim. Çocuklarınızın enerjilerini atabileceği, koşup top oynayabileceği geniş çimenlikli ve güvenli bir mekan.

Ürünler Bolu’dan Geliyor…

IMG 1411 300x225 BOLU KÖY KAHVALTISI KİLYOSTA YAPILIRIMG 1408 300x225 BOLU KÖY KAHVALTISI KİLYOSTA YAPILIR

Ürünlerin doğal olması elbette çok önemli. Bilhassa soruyorum ürünleri nereden getiriyorsunuz diye. Yetkililer, “Bolu’dan geliyor. Reçellerimiz ev yapımı, hazır değiller. Yumurtalarımız doğal, peynir çeşitlerimiz ise oldukça fazla” cevabını veriyor. Şunu belirtmek gerekir ki, hakikaten Bolu kahvaltısında her şey çok ama çok lezzetli. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hele ev yapımı bir incir reçeli vardı ki, 10 üzerinden 10 veriyorum lezzetine. Ayrıca sunum da çok renkli ve keyifliydi. Kahvaltılıklar göz dolduruyor, Aldıkları bedelin karşılığını veriyorlar muhakkak…

Serpma Bolu Kahvaltısı’nda Bulunan Çeşitler:

Beyaz peynir

IMG 1404 300x225 BOLU KÖY KAHVALTISI KİLYOSTA YAPILIR

Tulum peyniri

Örgü peynir

Tel peynir

Mihaliç peyniri

Taze kaşar

Eski kaşar

Otlu peynir

Siyah ve yeşil zeytin

Böğürtlen reçeli

Erik reçeli

İncir reçeli

Vişne reçeli,

Bal

Tereyağı, kaymak

Helva

Pastırma, kavurma, salam

Omlet çeşitleri

Gözleme, patetes kızarması

Yeşillik ve salata

Ekmek çeşitleri

Semaver çay

IMG 1409 300x225 BOLU KÖY KAHVALTISI KİLYOSTA YAPILIRIMG 1402 300x225 BOLU KÖY KAHVALTISI KİLYOSTA YAPILIR 

Yukarıda yazdığım çeşitlerden oluşan Serpme Bolu Kahvaltısı’nin tek kişilik fiyatı ise 35 TL. İçiniz rahat olsun verdiğiniz paranın karşılığını lezzet ve kalite olarak mutlaka alıyorsunuz.

İsteyen Mangal Keyfi Yapsın

IMG 1410 300x225 BOLU KÖY KAHVALTISI KİLYOSTA YAPILIR

Ayrıca Bolu 2 Restaurant’ta et ve mangal keyfi de yapabilirsiniz. Bahar aylarının gelmesi ile mangal sezonunu açan işletme enfes kırmızı ve tavuk etleri ile de misafirlerini ağırlıyor.

Yol Tarifi

Bolu 2 Restaurant’ta serpme kahvaltı keyfi yaşamak isteyenler için mekan, Kilyos plajlara giden yol üzerinde sağda kalıyor.

Açık Adres: Kilyos Şehitlik Mevkii No:116 Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0212 202 53 01

 

 
Toplam blog
: 5
: 1637
Kayıt tarihi
: 03.04.13
 
 

Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde yüksek lisansımı tamamladım. Birçok PR..