Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '09

 
Kategori
Güncel
 

Bölücü örgüte hakaretten alırlar mı içeri?

Bölücü örgüte hakaretten alırlar mı içeri?
 

Gelenler sanki Olimpiyatlarda madalya alan sporcularımız... Gelenler sanki uluslar arası bilim yarışmalarında derece almış öğrencilerimiz…

Sanki Paragonya’dan Muz Cumhuriyetine bir grup geçiyor. Yasa yok, kural yok, gelenek yok, değerler yok.

34 kişi geliyormuş dediler, günlerce beklediler, sonunda geldiler (1). İçinde çocuklar varmış, her çocuk masumdur, onları ayıracaksın elbette ama diğerleri oraya tatil yapmaya gitmemişler. Suç işlemedikleri söyleniyor, o kanlı terör örgütünün içinde olmaktan daha büyük suç ne olabilir ki. Onlar onca yıl orada gezip tozmadılar ya, bir şey yapmadı diyenler kendileri ve kendilerinin buradaki uzantıları. Onlara inanacak kadar saf mı bu ülkenin yetkilileri.

Serbest bırakılmalılarmış. Burası neresi, burası Patagonya mı? Bu ülkede eline silah sürmemiş insanlar, birileri “terör” örgütü üyesi dedi diye aylardır, kimisi yılardır içerde. Sen onları içeride tut, sonra gelen teröristleri serbest bırak. Teröristleri serbest bırakmaya yetkili kimse yoktur bu ülkede. Birileri çok üzülecek ama onlar içeriye tıkılacaklar.

Bir takım garip insanlar da –kendilerine solcu diyor bu insanlar- bu terörist sevgisine, bu ırkçı yaklaşıma kendilerini kaptırıvermişler. Terör ve ırkçılık insanlık suçudur ve ayıbıdır. Solcu bu ayıbın içinde yeralmaz.

Bölücü örgütün adını yazmıyorum burada, ne olur ne olmaz, bölücü örgüte hakaretten alıverirler içeri. Açılımda herşey beklenir.

(1) 34 PKK 'lı Habur Sınır Kapısı'ndan girip teslim oldu (19-10-2009, Milliyet): http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1151953&Date=19.10.2009

Ankara, 19 Ekim 2009

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..